Ремонт на BlackBerry

Classic

Мобилната техника се усложнява, с което се усложняват и изискванията към ремонта й. Смартфонът е сложно многофункционално устройство, което, като се развали, остава собственика си с вързани ръце. Ако Ви е нужен сервиз, ние от Mobo.bg ще изпълним професионален ремонт в най-кратки срокове. Имаме богат опит с работата с тази техника, изпълняваме всички операции, като започнем с ремонт на дисплея и завършим с разблокиране и смяна на софтуера.

Смартфоните от тази марка са доста популярни. Наличието на впечатляващи възможности, отличната производителност и стилния дизайн подтикват хората да го избират. Съответно и търсенето на професионален ремонт за тези устройства нараства, както и използването на специализирано оборудване и оригинални части, които понякога не се намират лесно. Тази техника се отличава с добро качество и повредите се случват изключително рядко. Основна част на ремонта е вследствие на неправилна експлоатация, както и разблокиране и оптимизация на софтуера.

Ние в Mobo.bg извършваме следните видове ремонти:

 • софтуерни – особено нужни за моделите, които излязоха преди 6-7 месеца;
 • разкодиране или unlock BlackBerry – дава възможност телефона да работи с всякаква SIM карта, която Ви е удобна;
 • ъпдейт на софтуера;
 • инсталиране на нови програми;
 • пълна диагностика;
 • смяна или ремонт на екрана;
 • смяна на корпуса използвайки оригинални детайли;
 • ремонт на камерата;
 • смяна на батерията;
 • ремонт на микрофона; Смяна на динамиката.

Всички видове услуги се изпълняват от висококвалифицирани специалисти, които имат съответното образование и голям опит в работата с техниката на BlackBerry. Ние използваме
уникални технологии, което ни позволява да намалим времето на ремонта, благодарение на което много от работите могат да бъдат извършени до един час.

 • ремонт микрофона BlackBerry 9900, 9800, 9700, z10 и др. Замена динамика.BlackBerry Priv - Apple сервиз

Все виды услуг выполняются высококвалифицированными специалистами, которые имеют  соответствующее образование и длительный опыт работы с техникой BlackBerry. Мы используем уникальные технологии, применение которых позволяет нам существенно сократить время ремонтаBlackBerry, благодаря чему многие виды работ могут быть выполнены в течение 15-20 минут, в присутствии клиента.

Софтуер и unlock на BlackBerry

Две от най-сериозните проблеми, с които се сблъскват потребителите. Преинсталирането на софтуера или разблокирането са проблем номер едно след покупката на устройството. Разбира се, може да намерите инструкции в интернет, или да се възползвате от съветите на приятели, но е много по-лесно (и както показва практиката-евтино), ако веднага посетите сервизен център. Ние ще направим всичко за Вас, ще обновим софтуера с последната версия и ще го разблокираме. А междувременно нашият специалист ще Ви консултира по всички въпроси и ще Ви помогне при инсталирането на необходимите програми.

Обръщайки се в Mobo.bg, Вие ще получите оперативно отстраняване на възникналите проблеми, професионален ремонт и внимателно отношение. Ние използваме само оригинални части, а за всеки вид работа се дава гаранция.