Сервиз за BlackBerry Classic

BlackBerry Classic счупено стъкло - Apple сервизИ така, Вие сте щастлив собственик на новото Blackberry. Но уви, телефона, както и всяка друга техника, не е застрахована от повреда и ако това се случи, ремонтът може да е сложен проблем. Трябва да разберете, че този телефон е достатъчно сложно устройство, което има много и различни схеми и не всеки би се справил с ремонта му. Именно заради това следва да се обърнете към нашите специалисти, които имат необходимите инструменти и опит в тази „тънка“ сфера.

Ремонт на дисплея (екрана) Blackberry Classic

Най-популярното като ремонт на Blackberry Classic е екрана, тоест главното устройство, на което се изобразяват всичките данни. Смяната на екрана самостоятелно, неизбежно ще доведе до окончателни проблеми. Това означава, че ремонта на дисплея трябва да се изпълнява само от квалифицирани специалисти. Други разпространен проблеми, свързани с падането са драскотини и пукнатини по дисплея, което води до проблем с тъчскрийна. Смяната на сензорното стъкло или тъчскрийна е задача, с която лесно ще се справят нашите специалисти. След ремонта Вашият смартфон, ще изглежда като туко що купен. И помнете, че най-важното при ремонта са комплектите, а нашият сервиз приятно ще Ви изненада с достъпните им цени и разнообразиет.

Ремонт на динамиката и микрофона

Още един проблем, с който често се срещат собствениците на телефона, са проблеми със звука. Често срещани са проблемите с микрофона и динамиката, също така може да се наложи и смяна на копчето за звука. Всички тези проблеми носят дискомфорт по време на използването на телефона. Собствениците са принудени да викат в микрофона, за да чуят поне нещо. Всеки от тези проблеми, дали динамиката, микрофона или копчето, лесно може да бъде решена от квалифициран специалист от нашия сервиз.

Батерията и нейният ремонт

Струва си да помните, че понякога не е важно как работи телефона, а колко дълго може да работи. Батерията – това е чест проблем за всички телефони. Безусловно при Blackberry Classic BlackBerry Classic - Apple сервизе доста издържлива, но всички вещи си имат срок за използване. А това означава, че ако екрана на Вашия телефон не светва или му пада бързо батерията, или не се включва, то проблема най- вероятно е свързан с батерията или снабдяването й с ток. Нашите специалисти ще Ви помгнат да изпълните такива ремонтни работи като смяна на батерията, смяна на буксата за зареждане micro USB или смяната на бутона за включване. След изпълнението на ремонта, няма и да се сетите, как съвсем до скоро сте се чудили, къде да заредите устройството си, което моментално ще остане без батерия.

Преинсталация смартфона

Често по време на използване на телефона възникват трудности със системата. Ако Вие мислите за преинсталация или Вашият телефон е блокиран заради вирусни програми, то Ви препоръчваме да се обърнете към нас. Ние от Mobo.bg ще Ви консултираме правилно и ще Ви дадем отговор на всеки въпрос и ще Ви пмогнем да възстановите Вашия телефон след разблокиране.