Сервиз за Blackberry Passport

photo_066 - Windows Photo Viewer 2016-07-18 18.06.48И така, вие сте щастлив собственик на новота Blackberry. Но уви, смартфона, както и всяка друга техника, не е затрахован от счупване и ако това се случи, то ремонтът му може да бъде сериозен проблем. Трябва да разберете, че този телефон е доста сложен, има много различни схеми и с ремонта му не всеки може да се справи. Именно заради това, трябва да се обърнете към нашите специалисти, които имат необходимите инструменти и опит в работата в тази “тънка” сфера.

Ремонт на дисплея (екрана)

Най-популярното в ремонта на тези телефони, разбира се е екранът, тоест главното устройство, върху което се изобразяват всички данни. Ако решите да сменяте екрана си сами, това със сигурност ще доведе до други проблеми с телефона. Това трябва да се изпълнява от квалифицирани специалисти. Друг разпространен проблем е падането на устройството, надраскването или пукнатините по дисплея може да доведе до лоша работа. Смяната на сензора или тъчскина, е задача, която с лекота ще бъде изпълнена от нашите специалисти, а след ремонта, телефонът ще изглежда като чисто нов. Помнете, че най-важното, на което трябва да обърнете внимание, при смяната са комплектните части, ние можем да ви изненадаме с голямо им разнообразие и достъпни цени.

Счупване и ремонт на динамиката и микрофона

Още един проблем, с които се сблъскват собствениците на тези телефони, са проблеми със звука. Често се срещат повреди на микрофона и динамиката, а също и се налага да се смени копчето, регулиращо звука. Всички тези проблеми, носят дискомфорт по време на употреба на телефона. Собствениците са принудени да крещят в микрофона, за да ги чуят. А също и на никои не му харесва, когато копчето за звука не работи и е принуден да клика многократно, с надеждата, че то ще заработи. Всеки от тези проблеми, дали смяна на динамиката, микрофона или копчето, може бързо да бъде решен от нашите специалисти.

Батерията и нейният ремонт

Трябва да помните също, че понякога не е важно това как работи телефона, а това колко дълго може да работи. Батерията е голям проблем за много телефони. Безусловно, в този случай батерията е дълговременна, но все пак всяка вещ си има срок на годност. А това означава, че ако не показва екрана, телефонът ви бързо му пада батерията или не се включва, то проблемът сигурно е свързан с батерията. Нашите специалисти ще ви помогнат да изпълните такива ремонтни работи, като смяната й или смяна на буксата за зареждане или да бутона за включване. След изпълнените от нас ремонти, вие ще забравите, как съвсем до скоро сте се чудили как и къде да зареди смартфона си, които моментално се разрежда.

Софтуер на телефона

Често, докато използвате устройството си вързникват проблеми. Ако вие не се справяте с това или вашият телефон е блокиран заради вирусна програма, то ви препоръчваме да се обърнете към нас. Нашият сервиз не само професионално ще ви консултира, но и ще даде отговор на всичките ви въпроси и ще ви помогне да възстановите всичко след разблокирането. Това определено е работа, за която може да се доверите на Mobo.bg на 100 процента.