Поправка на телефони HTC

Основни направления на тайванската корпорация НТС, основана през 1997год, са били още тогава, разработка и успех на пазара на компютри и джобни компютри. След това компанията се съсредоточи върху току-що появилите се нови комуникатори. И произвежда своя първи такъв, използвайки Windows CE със сензорен екран през 1998. Няколко години компанията произвежда своите устройства под бранда на известни и големи компании. През 2006год. е било взето решение да произвежда устройства с марката НТС, а през юни 2008 компанията променя името си на HTC Corporation.

 

Нашата компания Mobo.bg започва дейност през 2006год., когато продукцията на НТС не беше толкова разпространена в България, но ние веднага забелязахме огромния htc desire 825 - Apple serviceпотенциал, който имаше идеята за джобен компютър.

Ремонтът на НТС е нетривиална задача, което е по силите само на висококвалифицирани специалисти. Особено като се има предвид, че прогресът върви по пътя към намаляване на дебелината и увеличаване на диагонала на екрана и мощността.

Mobo.bg е с уникално оборудване, което съответства на най-високо квалифицираните наши майстори. Големият опит и интелектуалната база, натрупана през многото години, позволяват да правим диагностика на повредите и да направим ремонт на устройството в най-кратки срокове в присъствието на Клиента. В нашия сервизен център извършваме всякакви ремонти от най- простите – смяна на батерията до запояване на миркосхемата BGA, с използването на инфрачервен инструмент за запояване. Някои ремонти като смяна на дисплея, тъчскрийна, главната платка, буксата на зареждане и синхронизации на микрофона и динамиката, както и софтуерният ремонт може да се извършат пред клиента.
Диагностиката на неизправностите на телефона при нас се извършва напълно безплатно, а на всички извършени работи, даваме гаранция.

За разлика от другите компании, които излязоха през последните години като „гъби след дъжд“ и гордо наричайки се сервизен център на НТС, ние сме компания, която действително е събрала огромен опит и връзки с официалните сервизи. Винаги имаме пълния асортимент от оригинални части, някои от които са в наличие, а други се поръчват. Дългите години на пазара и създадените отношения ни позволяват да предлагаме на нашите клиенти само оригинални комплексни части на разумни цени.

Вече няколко години сервизният център Mobo.bg осъществява ремонт на устройствата на НТС. Нашата порядъчност и заслужена репутация, както и индивидуалния подход към всеки клиент, се явява гаранция за качествения ремонт за всеки, който идва със своя телефон. Ако имате нужда от качествен ремонт на НТС, то нашият сервиз е винаги насреща за Вашите услуги, без значение към се намирате.

Mobo.bg е именно този сервизен център на НТС, който е не просто посъветван от приятели и познати, а е задължително място при нужда от ремонт.