Сервиз за HTC Desire 320

HTC-Desire-320Смартфона HTC Desire 320 се относи към бюджетните устройства. Той беше представен от компанията в началото на 2015год. Екранът на устройството е с диагонал 4,5 инча и има разширение едва 854х480 пиксела.

Работата с ненужни игри и приложения се извършва от четириядрения процесор MediaTek MT6582M, който има тактова честота 1,3 гига херца и 1GB вътрешна памет (има и по-евтин вариант с 512MB оперативна система, но в този случай, не ви съветваме да правите икономия). Обема на вградената памет е или 4 или 8GB, който може да се допълни с помощта на карта до обем от 32GB. Камерата на телефона е със сензор 5мега пиксела и стига, за да запечатате необходимата информация или да снимате видео с разширение до 1080р, но не разчитайте на красиви снимки. Предната камера е възможно най-проста 0,3 мега пиксела. Батерията е със заряд от 2100 мили ампер часа и стига за един-два дена работа, при активно използване.

В сервизния ни център собствениците на този модел, най-често се обръщат  заради самопроизволно изключване на устройството. За съжаление, някои апарати от този модел имат този недостатък. За да се определи проблеми е необходимо да се обърнете към нас, за да извършим диагностика на устройството, която ще помогне да определим необходимостта от ремотна, срока и стойността му. Освен това, някои потребители на устройството идват при нас за смяна на копчета, букси и портове, след падане, удари или невнимателно използване.

Също така, след падане, може да се наложи смяната на сензора на екрана. От удар в твърда повърхност, той може да спре да реагира на допир частично или изцяло, или да реагира не на мястото, където сте поискали.

В случай, че попадне влага в корпуса, ние Ви препоръчваме да се обърнете към нашите специалисти. Това е необходимо да се направи, даже и в случайте, когато устройството продължава да работи правилно. Влагата, попаднала в платката на телефона, може да доведе до късо съединение, което значително ще увеличи стойността на ремонта.

Благодарение на наличните оригинални части, в нашия сервиз, майсторите ни извършват ремонта на устройствата максимално бързо и с гаранция на извършената работа.