Сервиз за HTC Desire 620G

Типични дефекти на HTC Desire 620G

Ако телефона Ви е паднал и са се появили видими повреди върху корпуса или изобщо е спрял да работи, ще се наложи смяна на компоненти. В такива случаи помагат калъфчетата, които играят важна роля при удар. По-значителни повреди, могат да възникнат при попадане на вода в устройствто, например, в случаите когато смартфона е паднал във вода, или е бил залят с кафе, чай. Съветваме Ви веднага да се обърнете към сервизен център за почистване на вътрешните елементи, за да се отстранят възможните последствия, дори и ако телефона работи и няма такива подозрения, проблемите могат да се проявят по-късно. Физическите повреди на вътрешните елементи, като токопроводящите пътеки и контактните съединения могат да се случат в течение на няколко дни или седмици, в зависимост от повредата в резултат на химическа реакция.

Смяна на дисплея, сензора, стъклото на HTC HTC Desire 620G дисплей - Apple сервизDesire 620G

Понякога след падане, може да се забележат отсъствия на части от изображението или могат да се появят вертикално или хоризонтални черти. В такъв случай обикновено повредата се оказва в дисплея или в шлейфа и е нужна смяна. Проблема на тъчскрийна можем да забележим, когато телефона престане да реагира на допир на екрана. Смяната на сензорния проблем понякога може да реши този проблем. Смяната на защитното стъкло може да се извърши отделно от сензора и дисплея само в тези случаи, когато е позволено от производителя. В последните модели на смартфоните и трите компонента са съединение в единен модул и смяната им по отделно е невъзможна. За да се уточни възможността по смяната на стъклото и наличието на необходимите компоненти в склада, звънне на нас.

Смяна на копчето

Трябва да отбележим и баналната закономерност при проблемите с копчетата на всякакви устройства. По-бързо се чупя тези, които се използват по-често. Именно заради това и е много популярна услугата по ремонта на бутона за включване. Home бутона и тези за регулирането на звука са подложени на по-малък натиск и тяхната смята е нужна много по-рядко. Обърнете се към нас за повече информация.

Смяна на USB изходаhtc desire 620g - Apple сервиз

Зареждането на батерията практически на всички съвременни телефони се осъществява чрез USB кабел. Преждевременото износване е силно вероятно ако разговаряте по телефона докато зареждате устройството. Също така, любителите на музика или хората ползващи микрофона чрез слушалки, могат механически да повредят или износят буксите. При въпроси за смяната на накрайницете на Вашия телефон и наличието на части в склада ни, можете да ни се обадите.