Сервиз за HTC One E9+

Ремонт на смартфона HTC One E9+

Проблеми с HTC One E9+HTC one e9 plus - Apple сервиз

За да предпазиш айфон или смартфон от негативните механически въздействия, е нужно да използваш специални защитни протекоти и калъфи, които могат да изиграят важна роля, особено при падане на телефона. В случайте, когато в телефона попадне вода или друга течност, чай или кафе, или алкохолни напитки  последствията могат да се проявят малко по-късно, дори и ако работата на телефона не предизвиква такива подозрения. Разрушителните процеси, предизвикани от всевъзможни химически реакции, могат да развалят контактните съединения, електрическите пътечки на платката, или металните изходи, екетронните елементи по схемата, кето да доведе до невъзможност от ремонт на устройството.

Смяна на дисплея, сензора, стъклото на HTC One E9+

Понякога след падане на телефона може да се забележи на екрана, липсата на част от изображението, или могат да се появят вертикални или хоризонтални линии, които са лишени от пиксели. В такъв случай, обикновено се оказва повреда на дисплея, или на контура му и е необходима смяната му. Сензорният панел (тъчскрийна) може да спре да работи и Вие много бързо ще разберете за проблема – той ще престане на реагира на докосванията и ще загубите управление. Смяната на сензора, при подобни случай, се извършва след предварителна диагностика на проблема. Смяната на защитното стъкло, може да се извърши отделно от сензора и дисплея, само в случаите, когато това е разрешено от производителя. В последните модели на смартфоните и трите компонента, са обединени в единен модул и смяната им по отделно е невъзможна. За да уточните възможността на смяната на стъклото и наличните компоненти на склад, ни се обадете

Смяна на копчето на HTC One E9+

Най-често се разваля копчето на телефона, което се ползва най-често. Именно по тази причина, това е много често приложим ремонт при мобилните телефони. HOME бутона и тези за регулиране на звука се развалят по рядко, защото не се използват толкова често. Винаги можете да ни се обадите, за да проверите дали имаме частите в склада.

Смяна на буксите One E9+HTC One E9+ - Apple сервиз

Най-често се повреждат/износват USB буксите на мобилните телефони, които
се използват за зареждане на батерията на устройството. Напрежението на него може да бъде предсказано, по време на разговор, докато се зарежда. Също така се повреждат и буксите от механически въздействия от любителите на музиката, които постоянно включват слушалките си.