Сервиз за HTC ONE A9

Смартфона беше представен от Тайванския производител през есента на 2015 година. Това е едно устройство с великолепен 5 инчов екран с разширение 1920Х1080 пиксела, което позволява без проблем да се гледа FullHD видео. HTC ONE A9 счупен - Apple сервизТози телефон е с последната версия за тогавашния момент на Android – 6.0 Marshmallow. Високаа производителност на устройството е подсигурена от 2GB оперативна памет и мощен 8 ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 617 с видеопроцесор Adreno 405. Смартфона има 16ГБ оперативна памет, която може да се увеличи до 2 TB с помощта на карта с памет. Батерията на устройството не се отличава с голям обем – 2150 ампер часа, но благодарение на оптимизацията е способна да изкара цял ден при висока използваемост.

Както и повечето други телефони и този най-често се нуждае от ремонт след падане върху твърда повърхност или от високо. В тези случаи може да се развали динамиката или микрофона, както и нормалната работа на платката. При случаи на удар на екрана в твърда повърхност може да се наруши и работата на сензора. Той може да спре да реагира при допир, или да реагира, не на мястото, където е бил докоснат. Също така с времето може да се наруши работата на отделни модули на телефона. Тогава може да се наложи смяната на Bluetoth или Wi-fi или подобни детайли. Ако телефона вода попадне в корпуса, също може да повреди устройството. От влагата, контактите в Htc one a9 - Apple сервизсмартфона може да се пренатоварят или да се рестартират произволно или изцяло да се изключат.

Също така, често се случва, след попадане на влага в корпуса на смартфона, да престане на работи правилно екрана – на него може да се появят тъмни петна. Тогава Ви препоръчваме да се обърнете към сервизен център, за да се извърши диагностика на устройството. Благодарение на голямата ни база с оригинални части, ремонта на HTC One A9 можем да изпълним в най-кратки срокове. Нашите майстори с успех преинсталират и софтуера на телефона, след инсталиране на нежелателно съдържание.