Сервиз за HTC One E8

Чести неизправности на HTC One E8

HTC ONE E8 ремонт - Apple сервизАко телефона е паднал и са се появили видими повреди по елементите на корпуса или той изобщо не работи, ще се наложи смяна на тези компоненти. В такива случай могат да помогнат защитните калъфчета, които играят важна роля при изпускане на телефона. По-значителни повреди могат да настъпят по попадането на течност в телефона, в случаите, когато той е паднал във вода или е бил залят. Силно Ви препоръчваме веднага да се обърнете в сервиз, за почистване на вътрешните елементи, за да се отстранят възможни последствия, дори и ако телефона работи и не дава повод за подозрения. Проблема може да се появи и по-късно, в резултат на възможно окисляване или други химически реакции, които сериозно увреждат токопроводните пътища, контактните съединения или металните части от електрическите елементи на схемата.

Смяна на елементите на екрана на HTC One E8

Повреда на екрана във вид на хоризонтални или вертиклани линии, липса на пиксели и други, най-често са свързани с проблеми в дисплея или гарнитурата му. Сензорния панел, може да спре да работи, като престане да реагира на допир и загубите управление над него. Смяната на сензора се извършва след предварителна диагностика на проблема. Ако е разбито защитното стъкло, то то може да се смени отделно от сензора и дисплея, въпреки че при много от съвременните конструкции, това е невъзможно заради използването на единен модул.

Смяна на бутони на One E8

Да отбележим и баналната закономерност на проблемите с бутоните във всяко устройство. По-бързо се развалят тези, които се използват по-често. Затова и най-често се налага да се смени копчето за включване. Тъй като доста по-рядко се използват HOME бутона или тези за звука.

Смяна на изходите на HTC One E8HTC ONE E8 - Apple сервиз

Зареждането на батерията практически на всички нови смартфони се осъществява с използването на USB. Вероятността преждевременно да се износи е най-висока, когато говорите по телефона, докато той се зарежда. В тези случаи натоварването е много високо. За любителите на музика, които използват и микрофона със слушалки, съществува вероятност от механическа повреда или износване на буксата за свързване.

При въпроси или нужда от ремонт моля обърнете се към нас.