Сервиз за HTC One M9

Mobo.bg ремонтира смартфони НТС One M9 в най-кратки срокове. Складът ни с оригинални части ни позволява да извършваме ремонтите в присъствието на клиента. Сроковете за ремонта зависят от наличието на части в нужния цвят и от степента на повреда. Например, повреденото стъкло на апарата се смяна за около 40минути, но при повреда на рамката, продължителността на ремонта може да достигне до час и половина.

Също така има случаи, когато дефектът е скрит. Телефонът не се зарежда, не вижда компютъра. Визуалният преглед на жака показва, че има счупен контакт. След демонтажа става HTC One M9 - Apple сервизясно, че има механични повреди. Изясняването на проблем без демонтаж е доста сложно, затова и понякога се увеличават сроковете за ремонт.

Грамотно направената диагностика позволява да се намалят и цените на ремонта. Ние в Mobo.bg разполагаме със система за диагностика и ремонтно оборудване. Затова и даваме гаранция за извършените от нас услуги и частите, които използваме.

Смяна на стъклото

Смяната на стъклото, както и дисплея, се извършва със смяна на модула. Той се сменя за около 40 минути. Също така може да се смени с рамка или отделно. В случай на силна повреда на корпуса, то задължително трябва да се смени и рамката. Ако това не се направи, то HTC ONE M9 ремонт - Apple сервизможе стъклото да се отлепи от рамката. Тя се сменя доста рядко, тъй като най-често при удар се поврежда екранът, а върху нея може да има само леки драскотини. В този случай майсторът ремонтира корпуса, като шлифова неравностите.

Смяна на дисплея

Смяна на дисплея се прави задължително при каквато и да било повреда на стъклото. В случай на попадане на влага или повреда на екрана. Например, ако смартфонът е паднал и има изображение, но няма светлина. В подобни случай се ремонтира основният шлейф на дисплея. Дори и неголеми надирания на шлейфа са достатъчни, да развалят целостта му. Най-често той може да се възстанови. Ремонтът му е доста по-изгоден, от смяната на целия екран.