Сервиз за HTC U Ultra

HTC U ULTRA сервиз - Apple сервизРемонт и подмяна на дисплея на HTC U Ultra

Ремонтът на екрана на HTC U ultra може да бъде извършен с подходящите технически умения. Ремонтът на екрана най-често се поражда поради физически повреди, като падане на телефона от височина или дори във вода. Повечето от моделите в наши дни идват в комбинация с тъчскрийн и дисплей, така че е много трудно да се замени само сензорната повърхност, въпреки че дисплеят Ви работи добре.

 

Повреда на HTC U Ultra при заливане с вода

Могат да възникнат големи проблеми, ако HTC U Ultra бъде залят с вода. Без съмнение е добре възможно най-бързо да посетите сервизния център Mobo.bg, за да избегнете допълнителни усложнения. Нашите експерти ще отстранят водата и ще подсушат устройството, за да могат да се уверят, че повредата е малка. Когато не извадите телефона навреме, това може да доведе до сериозни проблеми, като повреда на системната платка и мрежови проблеми.

 

Повреда на порта за зареждане на HTC U Ultra

Подмяната на порта за зареждане на HTC може да се извърши за час. Когато телефонът Ви не се зарежда, имаме решение чрез подмяна на порта с гаранция до 30 дни. Препоръчително е да използвате само зарядни устройства на HTC, за да избегнете подобни проблеми. Продуктите на HTC са много подходящи за дългогодишни приложения и наистина зависят от начина, по който ги използваме.

 

Проблеми със софтуера на HTC U Ultra

Всички операционни системи за смартфони са проектирани и кодирани, за да изпълняват всички команди на потребителите. Но след известно време се случва така, че операционната система може да се повреди поради приложения на трети страни, които могат да повредят вашата операционна система. В повечето от случаите можете да върнете фабричните настройки на HTC, но в други случаи трябва да подмените изцяло операционната система и ние сме експерти в това, така че можем да помогнем на вашия софтуер да заработи отново както преди.

 

Подмяна на микрофона/високоговорителя на HTC U Ultra

Поради замърсяване с прах, вода и външно влияние, разговорния високоговорител, микрофона или дори външния високоговорител могат да спрат да работят правилно. Това може да се случи, не само поради по горе изброеното, но и поради различни други причини. Подмяната на микрофона и говорителя на HTC се извършват правилно и тестват от наш експерт, преди апарата да бъде върнат на клиента, така че да не се прояви отново същият проблем.

 

Други ремонти на HTC U Ultra

Другите видове ремонти включват повреда на бутоните за силата на звука, подмяна на бутона за включването, резервно копиране на данни, възстановяване на липсващи данни, проблеми със слота за SIM, чувствителността на допир, подмяна на сензори, безжична връзка, проблеми с Wi-Fi, проблеми с основните телефонни портове и др.

 

Сервизният център Mobo.bg в София

Сервизният център Mobo.bg в София обхваща почти всички проблеми, свързани с вашия HTC. Ние сме тук, за да Ви помогнем да съживите вашия смартфон от HTC. По-голямата част от изпълнените поправки се завършват на същия ден, а в някои случаи дори това може да отнеме ден или два. Сервизният център Mobo.bg разбира изискванията на клиента и се стреми да ги задоволява. При някакви съмнения и подробности, винаги можете да се свържете със сервиза или да ни посетите на място в София.