Сервиз за HUAWEI P10 LITE

HUAWEI P10 Lite ремонт - Apple сервизРемонт на Huawei P10 lite в София: подмяна на стъкло и дисплей

В нашия високотехнологичен сервиз, предлагаме качествени услуги по ремонта на телефона Huawei P10 lite. На своите клиенти, ние гарантираме високо качество на ремонта и най-достъпните цени в София. Особено внимание заслужава да се обърне на това, че в повечето случаи ремонтът на Huawei P10 lite се извършва в присъствието на клиента и в рамките на няколко минути. Към днешна дата, ние имаме репутацията на най-надеждния и евтин сервиз в столицата, а нашите клиенти ще потвърдят професионализмът и упоритата работа на всеки служител на сервизния център.

Ако преди няколко години, гражданите се отнасяха с опасение към китайските стоки, то днес благодарение на компании, като Huawei десетки хиляди софиянци станаха собственици на качествени и сравнително евтини мобилни устройства. Мобилните телефони на Huawei се характеризират с по-здрава конструкция и добра функционалност, но както и останалите марки телефони, така и тези имат някои слаби места, поради които те попадат при нас в сервиза.

 

Смяна на екрана на Хуауей П10 Лайт в София

Доста често ни търсят за тази услуга, тъй като дисплеят е най-уязвимия детайл от всеки телефон и при падане или удар, той силно се поврежда. При смартфоните на Huawei, дисплеят и стъклото са комбинирани в един модул, така че подмяната на екрана на Хуауей П10 Лайт в нашия сервиз става доста бързо (за около 30 – 40 минути).

 

Подмяна на микрофона и говорителя

Въпреки, че в телефоните Huawei високоговорителите и микрофона не са много крехки, все пак понякога се случва така, че те се повреждат. Ние сме готови за такъв ремонт на телефона Huawei P10 lite в София и можем в рамките на 2 часа да подменим повредения говорител или микрофон.

 

Смяна на батерията на Huawei P10 lite

Батерията на всеки мобилен телефон, при активното му използване, издържа не повече от година. По нататък за потребителите започват проблемите с бързия разряд или невъзможността за зареждане на телефона. Ако имате проблеми с акумулаторната батерия – заповядайте при нас! Нашите майстори за няколко минути ще подберат оптималната батерия за вашия модел телефон и ще я подменят.

 

Подмяна на задния капак

След падане на телефона от височина или неговата експлоатация без защитен калъф може да доведе до сериозно увреждане на задния капак. Такава повреда не бива да остава без внимание, дори и ако телефонът продължава да изпълнява основните си функции. Наш експерт с помощта на специален инструмент ще извърши подмяната на задния капак на Huawei P10 lite, а също ще направи диагностика на електронните системи, които могат да се повредят след падане.

 

Ремонт на захранващ конектор на Huawei P10 lite

Много от собствениците на телефони са се сблъсквали с подобен проблем, като лош контакт в гнездото за захранване. Временно проблемът може да бъде решен чрез постоянното наместване на кабела, но скоро дори и тези манипулации няма да помагат, така че ще се нуждаете от спешен ремонт на захранващия конектор на Huawei P10 lite. Ние бързо и качествено ще изпълним тази работа и ще избавим клиента от всички проблеми, свързани със зареждането на телефона.

Ако се свържете с нашия сервизен център, ние ще се заемем изцяло с решението на всички проблеми. Това означава, че имаме всички необходими детайли в сервизния център и клиентът няма да е необходимо да търси закупуване на определена резервна част.

Ние постоянно сме ангажирани в продажбата на резервни части и аксесоари за мобилните телефони на Huawei и можем да ги доставим във всеки един регион на България или с помощта на куриер за град София.