Сервиз за Huawei P9

Huawei P9 със счупено стъкло - Apple сервизКомпанията Huawei се слави с надеждно и висококачествено производство на техника. Огромното количество на любителите на удобни и оригинални устройства предпочитат да купят нов смартфон от този бранд. Многофункциалността му има множество положителни моменти, но именно заради това се разширява и кръга на възможните проблеми.

Специалисти от нашия сервизен център се занимава с ремонта на Huawei Р8. Ние ценим времето на своите клиенти, затова и изпълняваме ремонтните работи веднага след обръщане към нас, а на всички услуги даваме гаранция до 6 месеца

Възможни проблеми

Въпреки че, Huawei имат високо качество, те са пълни с електроника, която има свойството да се разваля. Именно заради това основният проблем в работата на този бранд е проблем с софтуера. Друга причина се явява и невнимателната експоатация на мобилното устройство. Например, смартфонът е залят с течност, изпуснат или изцапан с различни вещества.

Освен това, след падане или деформация на тъчскийна и дисплеят може да се нуждаят от смяна. А ако устройството „поплува в дълбоките води“ отделни модули от системната платка ще се нуждаят от ремонт.

При забелязване на забавяне в работата на телефона или неправилно изпълняване на определени функции, е необходимо максимално бързо да се обърнете към специалист.

Услугите, които предлагаме

Нашите майстори бързо и висококачествено изпълняват следните ремонти, като сменят:

 • дисплея;
 • стъклото;
 • всички модули от системната платка;
 • изходите за устройства и зареждане;
 • микрофона;
 • динамика и други.

Ние също сме специализирани в слжните ремонти. Нашите специалисти бърз ще върнат функциалността на вашето устройство при:

 • ремонт на микросхемата
 • възстановяване на работоспособността на устройството при попадане на вода или друга течност
 • смяна на превключвателя и копчетата

Ние също така работи и с проблеми със софтуера, като:

 • премахваме парли;
 • преинсталираме системата;
 • повишаваме скоростта на действие на мобилното устройство;
 • инсталираме драйвъри и други.

Ние използваме изключително съвременно оборудване и оригинални части.

Този смартфон е наистина впечатляващ. Той е с отлични характеристики, като при това и стойността му не е космическа. Жалко, че дори и идеалният апарат може да се повреди изключително лесно. В много сервизни центрове, вече са почнали ремонтите заради попадане във вода или удар.

Страх от влагаHuawei P9 - Apple сервиз

Практически всеки телефон се страхува от вода. Разбира се съществуват и влагозащитни устройства. Но даже те се повреждат, ако собственика ги потопи на дълбочина. Колкото се касае до китайската компания, то той не притежава такъв защитен слой. Ако Вие го изпуснете във вода, то ще се наложида или смяна на микрофона или други ремонтни действия, а в някои случай е невъзможно да се спаси устройството.

Софтуеър

Проблемът със согтуера възниква заради действията на потребителя. Много собственици на смартфон искат по-бързо да обновят операционната система. Ако това се прави по неофициален начин, то е изключително лесно да се повреди на устройството. След това може да се помогне само ако се преинсталира с помощта на специално оборудване. Такова ние имаме. Може да се обърнете към нас и по друг повод. Даже ако Вие не знаете причината за повредата – ние ще я установим като направим диагностика.