Ремонт на iPad

 

Ние се занимаваме с ремонт на ipad от достатъчно дълго време – от момента на излизане на първия такъв. За това време нашите майстори са събрали огромен опит в сферата на ремонта на таблети, а ние успяхме да намерим доставчици на части, които ни доставят качествени и оригинални такива. Благодарение на това, ние уверено можем да Ви предоставим качествен ремонт за разумни пари!

Защо ремонтът на iPad е толкова евтин при нас?

таблет ipadВсичко е просто! Стойността на ремонта зависи от сумата на частите и труда на майсторите (сложността на работа). Ако разгледаме тези два пункта поотделно, то става ясно, че ниската цена идва от частите, които използваме при ремонта, тъй като купуваме на цени на едро, а времето за работа се съкращава заради опита на нашите майстори. Именно благодарение на това, ние предлагаме ниски цени, които не са за сметка на качеството.

Освен това, трябва да се обърне внимание на това, че всяка свършена работа се заплаща, затова цената на сложни ремонти, като възстановяване на ipad след попадането му във вода или влага, или ремонт после падане, или удар, се различават силно от цените на нашите конкуренти.

Помнете, че оставяйки Вашия ipad в нашия сервизен център, Вие получавате високо качество на работа, оригинални резервни части, индивидуален подход и безплатна усмивка!

Ремонт на различни устройства

Благодарение на използваното качествено и съвременно оборудване, необходимо за добрия ремонт на ipad, ние правим ремонт и на таблетите не само от първо поколение, но и на iPad2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air.

Основни проблеми с iPad

ipad След дълго време работа с ремонти на таблети на Apple, ние създадохме списък с основните проблеми, с които хората се обръщат към нас най-често. На първо място, разбира се, е разбитото стъкло. Това не е удивително, тъй като на почти 50% от iPad е стъклен, в резултат на което, при достатъчно силен удар или падане, се разбива стъклото, или се надира.

На второ място е проблемът с корпуса. Като правило, това са драскотините в ъглите на задния панел, както и по корпуса около буксата за зареждане, което се получава заради невнимание.

Нашият списък завършва с проблемите с дисплея – за разлика от стъклото, екранът не се чупи толкова често заради надеждната защита на дисплея от различни външни фактори. Например, голяма част от ударите не повреждат touchscreen-а, тъй като стъклото поглъща основната енергия от удара и впоследствие се разбива само то.

За всеки случай, каквото и да се случи с Вашия таблет, обърнете се към нас- ние сме сигурни, че ще Ви помогнем.

Нашите преимущества

  • Безплатна диагностика;екран ipad
  • Всичките работи по ремонта се извършват с максимална скорост;
  • Използваме оригинални части, които винаги са в наличност;
  • Нашите майстори са с опит повече от 10 години.

Нашият сервизен център от много време осъществява бърз и качествен ремонт на iPad. Обръщайки се към нас, Вие получавате висококачествен ремонт за разумни пари и в максимално кратки срокове.