Сервиз за iPhone 3GS

Apple iPhone 3gsОт момента на появата на iPhone 3GS, това е телефонът, който чакаха всички поклонници на компанията Apple. Никой не знаеше как ще изглежда, с какво ще се отличава от предшественика си, а наоколо се носеха множество слухове и двусмислици, основните от които бяха за името на модела. Не е тайна, че всички очакваха абсолютно ново устройство, но Apple имаха своя маркетингова тактика, спорна, но безгрешно точна, което се потвърждава с постоянно увеличаващия се брой на продажби, което доведе до заключение, че външно iPhone 3GS, почти не се отличава от 3G, което доведе до вълна недоволство в тези, които очакваха новия модел заради новата визия.

Но разликата между двата телефона, макар и да не се забелязва от пръв поглед, е достатъчно съществена. Под корпуса външно се отличава само бляскавият надпис “iPhone”. Но на първо място се забелязва промяната на скоростта на процесора, обемът на оперативната памет, камерата и новите неща в менюто, както и много нови функции като например компасът.

Част от услугите които предлагаме:

Осъществявайки ремонти на iPhone 3GS от дълго време, нашите инженери са съставили списък с най-разпространените проблеми на този модел, за които най-често се обръщат към нас за ремонт. Традиционно на първо място са разбитите екрани и защитното сензорно стъкло, след тях идват айфони с повредени контури и бутони за включване, неработещ wi-fi, незареждащ или рестартиращ се телефн (в случай рестартиране на всеки 5-10 минути в 90% от случаите помага смяната на батерията), а също така iphone 3gs, има нужда от смяна на софтуера.

Преимущества на нашия сервизен център

Ние гарантираме качество

Обръщайки се към нашия сервиз, Вие получавате максимално качество на услугите по ремонта на Вашия смартфон, което е потвърдено от гаранционен талон. Гаранция на всички изпълнени работи и части се представя със срок до три месеца.

Бързина при изпълнението на ремонта

Ние знам колко Ви е скъп Вашият телефон! Точно заради това ние полагаме максимално усилие, за да извършим максимално бързо ремонта на телефона и да не го задържаме при себе си!

Използваме оригинални части

При ремонта на iPhone ние използваме само оригинални части. Благодарение на това, Вие получавате качествен ремонт на Вашето устройство, а ние сме сигурни в това, че Вие няма да се върнете за гаранция!

Квалифициран персонал

Средният стаж на нашите майстори е повече от 5 години, само на ремонт на техника на Apple, и имат стаж в ремонта на мобилни телефони повече от 10 години, което най-добре разказва за качеството на полаганите услуги.

Качествено оборудване

Не е тайна, че за успешен ремонт само стаж е недостатъчен. Съгласете се, че един монтьор с огромен опит, който няма подръка обикновен гайчен ключ, не може да направи много. Така стоят нещата и с ремонта на телефони. Ние използваме прецизно оборудване за монтажа и демонтажа на BGA елементите, съответстващи на строгите изисквания на антистатична защита и задържане на режима на температурата, а майсторите, които извършват ремонта, са в антистатични дрехи, което минимализира риска от повреда на телефона в процеса на работа.

Ние винаги сме до Вас! Ако Вашият iPhone 3GS се нуждае от ремонт, просто ни се обадете.