Ремонт на iPhone 4

apple iphone 4Ние сме щастливи да Ви предложим качествен ремонт на iPhone 4 в най-кратки срокове! Сред услугите, които Ви предлагаме, са най-често срещани смяна на дисплея и разбито стъкло, смяна на задния панел, смяна на различни видове платки, смяна на копчето за включване, буксата за слушалки, както и за зареждане и микрофона. Освен това, нашият сервиз извършва услуги, които са нужни след падане на устройството или удар, такива, при които звукът е много лош или не се включва, в случаи, когато телефонът е попаднал във вода, когато се налага замяна на микросхемата, или е нужно почистване на корозия и възстановяване на повредената платка.

В нашия сервиз осъществяваме ремонт на айфони максимално бързо, така че, ако Ви е необходим експресен ремонт, просто ни се обадете! Ние ще помогнем!

Отделно внимание заслужава и ремонта на софтуера на iPhone 4. Въпреки че цялата техника на Apple е много надеждна и защитена от повреди, и с нейния софтуер се случват проблеми. В такъв случай е необходимо да се инсталира нов софтуер. Проблемът е, че при подобна смяна всички данни на телефона изчезват, в това число контактите, снимките, видеата, както и бележките. Благодарение на съвременното апаратно оборудване ние успяваме да съхраним данните в 35-40% от случаите. Това не е 100 % гаранция за съхраняване на данните, но трябва да се съгласите, че е по-добре от 100 % вероятност от загубата им!

Част от услугите които предлагаме:

Най-разпространените повреди, които изискват ремонт

Проблеми със стъклото (сензора)

Най-честите проблеми са разбитите дисплеи и стъклата на дисплейте, които се състоят от стъкло, което е устойчиво на драскотини, но не и към удари. Вследствие на тези проблеми се Iphone 4 със счупено стъклоразбива защитното стъкло на дисплея, сензорният екран или самият дисплей, което води до ограничена или пълна неработоспособност на дисплея или тъчскрийна.

Такъв проблем може да се избегне при употребата на защитни протектори или ако се постараете по-рядко да изпускате телефона си. Ако дисплеят на Вашия iPhone все пак се е счупил, не се притеснявайте! Ние ще го ремонтираме възможно най-бързо! Така смяната на дисплея ще Ви отнеме един час и разумна цена.

Разбира се задната част на корпуса

На второ място по разпространеност е разбитото стъкло на задния панел. Причина за това, както и при разбития дисплей – невнимателно използване, изпускане и удари на задната част на корпуса. Тъй като повърхността на задния панел не е покрита със защитно стъкло, при падане се разбива. Струва си да се отбележи, че тъй като се случва доста често, ние винаги имаме налични, и осъществяваме ремонта за броени минути!

Други проблеми на телефона

При този модел достатъчно често се срещат проблеми с различни видове платки. Симптомите на счупванията са достатъчно разнообразни, затова ще споделим тези, които се случват най-често.

Горен контур

Ако по време на разговор по телефона Вас не Ви чуват, в началото на разговора дисплеят не светва и Вие натискате на екран с буза, значи датчика за приближаване не работи. Такава повреда, по правило, се случва заради падане или удар.

Контур на гарнитурата

Нямате звук при входящо обаждане, няма звук по време на разговор, не работи копчето за регулиране на звука и превключване на режима за вибрация. Такъв проблем най-често се среща след като телефонът е паднал във вода, много по-рядко заради падане или удар.

Долен контур

Ако телефонът не се зарежда, не се свързва с iTunes, не разчита компютъра, по време на разговор няма звук, или не получава обаждане, от отсрещната страна не Ви чуват или Вие не ги чувате, не работи home бутона. Най-често проблемът е заради попадане на вода в долния контур (той е основната система за разреждане на айфон 4), последващото окисление и изход от строя, както и от удар или падане, може да се повреди един от микрофоните, който е разположен на този контур.

Контур на home бутона

При проблем с този контур, Вашият iPhone спира да реагира на натискане на home бутона или много бавно реагира, трябва да се положи усилие да работи. Този проблем се появява заради влага в телефона, след като айфонът е бил използван в условия на висока влажност или сте го използвали с мокри ръце.