Сервиз за iPhone 5

apple iphone 5iPhone 5 беше анонсиран и представен на широката публика сравнително скоро – 12 септември в 9 часа вечерта. Този модел създаде в хората незабравимо впечатление на всички присъстващи на презентацията. Първо порази със значително по-големия си екран, покрит с защитно стъкло и оригинално в два цвята – черен и бял.

Също така от нововъведения, представени на широката публика, бе обърнато специално внимание на новия обем на зарядното устройство, iOS 6, също така на повече от два пъти увеличената скорост на процесора, видеоускорителя и поддръжката на мрежата Itе, което се явява едва ли не най-голямото събитие, след увеличението на екрана, което е добавено, благодарение на новата батерия и времето на зареждане.

Част от услугите които предлагаме:

Основни повреди, заради които се налага ремонт

Новият айфон се появи сравнително скоро, затова ние не може все още да дадем дотолкова значима статистика за характерните повреди и съответните ремонти на iPhone, но, базирайки се на опита на нашия сервиз и частите, които имаме в наличие (от вида на частите, можем да разберем основната причина за повреда на един или друг модул), ние с увереност можем да кажем, че основните неизправности, с които ще се сблъскват владелците на този модел и майсторите, изпълняващи ремонта, ще са разбит дисплей ( в петия айфон, както и предшествениците му се използва дисплеен модул, състоящ се от разбиващо се стъкло, сензор на екрана, който може да престане да работи и самия дисплей, който е отговорен за показването на картината), също така, ремонт на айфон 5, ще е необходим, ако не работи микрофона (в смартфона няма звук), който се намира в горния ъгъл, както и в долния, и за да се извърши смяната му е необходимо да се замени шлейфа на телефона, заедно с буксата на зарядното устройство и микрофона.

Ние правим ремонт на iPhone 5 на всякакво ниво на сложност

 • разбит дисплей, ударено стъкло или не работещ екран
 • разбито стъкло, закриващо горната и долната част на задния панел
 • ремонт, в случай, че няма звук
 • ремонт, при който телефонът не свети при разговор
 • смяна на корпуса, копчетата, буксата на зареждане и други компоненти от телефона
 • ремонт, в случай, че телефонът е попаднал в течност или влага

Помнете, че обръщайки се към нас, Вие винаги получавате качествен ремонт, разумна цена, бързина на услугата и ремонт със срок до три месеца

Защо си струва да изберете нас

Имеме отговор!

 • Абсолютно безплатна диагностика на проблема
 • Бързина на ремонта
 • Оригинални части, които са винаги налични
 • Опит в ремонта на айфон повече от пет години
 • За всяка извършена работа в сервиза даваме гаранция

Ние се занимаваме с ремонт на Apple от дълго време и знаем колко важно е за Вас качеството на работа. Именно заради това, ние правим всички, за да посещавате нашия сервиз. Вие получавате качествена работа за добри пари, но и оставатe доволен от бързината и качеството на услугата!

Ние винаги се радваме да Ви видим! Ако с Вашия телефон се е случило нещо, просто ни се обадете и сме сигурни, че ще можем да Ви помогнем с ремонта на Вашия iPhone 5!разглобен iphone 5