Ремонт на iPhone 5C

Новият модел на Apple – iPhone 5C се появи по магазините през октомври 2013. През първите два дена от световните продажби е разбит рекордът на производителя по реализирани apple iphone 5cмодели – около девет милиона. Корпусът е направен от  поликарбонат, специално покритие, което предпазва от появяване на отпечатъци от пръсти.

Отчитайки репутацията на производителя и качеството на смартфона, за вероятност от заводски брак не мислете – изключения се срещат изключително рядко. Но невнимателното използване може да доведе до това, че ремонтът да е неизбежен, и тогава ще трябва да избирате сервизен център.

На какво трябва да обръщате внимание при търсенето на ремонтен сервиз? Компанията трябва да има добра репутация, приемливи цени и да оказва професионални услуги. Някои потребители се стремят да спестят и се обръщат към евтини сервизи, но може ли така да постъпват, като става въпрос за ремонта на iPhone 5C?

Част от услугите които предлагаме:

Апаратът сам по себе си е скъп и затова има ли смисъл да спестите малко, когато рискувате много? Имайте предвид, че некачествено изпълнената работа на по-ниска цена може да доведе до повторно чупене и още един ремонт.

Ние не призоваваме да плащате повече за ремонт, а само казваме, че е нужно внимателно да изберете сервиза. Обърнете се към нас и ние ще Ви предложим услуги с оптимално балансирано съотношение между цена и качество.

Най-чести проблеми и неизправности

Смяна на екранаремонт на apple iphone 5c

Смартфонът има ярък четири инчов дисплей, който има ярка картина с разширение 326 пиксела в инч. При неблагоприятни условия на експлоатация, особено при въздействие на телефона с влажни среди, механическата сила, високите или ниски температури могат да увредят качеството на изображението и да се наложи замяната на екрана.

Нашият сервиз това е екип от професионалисти, които успешно работят вече не само една година, възстановяваме неизправности от всякаква сложност от мобилни телефони. Високо квалифицираните ни инженери могат да изпълнят даже комплексен ремонт, а обикновена смяна на екрана изобщо не може да ги затрудни.

Ние работим за Вас, затова постоянно усъвършенстваме нивото на обслужване и даваме гаранция на всички видове услуги в срок до три месеца.

Професионалистите ни и оригиналните комплекти на “ябълката” ни позволяват да направим и тази крачка.

Смяната на екрана на iPhone 5C протича в течение на един час. Оперативността е едно от главните ни достойнства, което високо се цени от нашите клиенти. Ние винаги сме насреща и изпълняваме работата за времето, за което желаете.

Смяна на сензора

Разглежданият апарат е модулен, това означава, че в него влиза и дисплей и тъчскрийн. Монтажът на един от елементите на конструкциите от модула е невъзможен, като това се отразява на стойността на ремонта. Но тази цена се налага да се плати за силните съвременни гаджети с тънък корпус.

Смяната на сензора се осъществява, когато тъчскрийна е престанал да реагира на командите на притежателя на смартфона. Например, ако Ви звънят, а Вие не можете да вдигнете, тъй като коплчето е неактивно, колкото и да натискате. Може да рестартиране айфона, но ако това не помогне, то ще се наложи смяна на сензора.

Това може да се провокира от външни фактори – падания, удари, контакт с вода, експлоатация дълго време в условия на висока влажност и екстремни температури. Техниката не е съвършена и затова може да се наложи замяна на сензора.

Смяна на стъклото

Когато говорим за смяна на стъклото, трябва да знаете, че причини за изпълнението на подобен ремонт може да не е просто драскотина по монитора, но и неизправност в сензора или в изображението на дисплея. Мобилната конструкция предполага, че смяна на стъклото се изпълнява всеки път при монтаж на модула.

Нашият сервиз предлага първокласно обслужване и приемливи цени. Ние работим за Вас и затова гарантираме индивидуален подход към всеки клиент. Смяната на стъклото е една от многото услуги, които ние в Mobo.bg извършваме. Обърнете се към нас и ние ще помогнем!

Помнете, че обръщайки се към нас, Вие получавате качествен ремонт iPhone 5С, разумна цена, бързина и гаранция до три месеца!

Защо да изберете нас

  • Абсолютно безплатна диагностика на проблема
  • Бързина на ремонта
  • Оригинални части, които са винаги налични
  • Опит в ремонта на айфон повече от пет години
  • За всяка извършена работа в сервиза даваме гаранция

Ние се занимаваме с ремонт на Apple от дълго време и знаем, колко важно е за Вас качеството на работа. Именно заради това, ние правим всички, за да посещавате нашия сервиз. Вие получавате качествена работа за добри пари, но и оставате доволен от бързината и качеството на услугата!

Ние винаги се радваме да Ви видим! Ако с Вашия телефон се е случило нещо, просто ни се обадете и сме сигурни, че ще можем да Ви помогнем с ремонта на Вашия iPhone 5С!