Сервиз за iPhone 5S

iPhone си е iPhone – тази продукция на Apple не се нуждае от реклама. За този апарат се носят множество слухове и потребителите се делят на две категории – “за” и “против”. Първитеiphone 5s са поддадени на модата и се аргументират с качеството, а другите говорят за това, че този гаджет не е нищо особено.

Каквото и да е, търсенето на “ябълката” не намалява, затова сами решете, нужен ли Ви е, или не.

Новината от Apple има четири инчов дисплей, вътрешна памет от 16 до 64GB, без възможност за допълнителна, 8 пискелова камера и цял асортимент с приложения в мрежата. Използва операционна система iOS.

Ако Ви предстои ремонт на iPhone 5S, то без съмнения трябва да се доверите на професионалисти. Ако се обърнете към дилетанти, за да спестите от ремонта в последствие, може да се наложи да похарчите повече. А защо са нужни допълнителни разходи – и така смартфонът не е евтин?

Част от услугите, които предлагаме:

Mobo.bg изпълнява професионален и качествен ремонт на iPhone 5S бързо и на достъпни цени. Ние изпълняваме работата си добре, в което може да се убедите от стотиците ни клиенти, които са ни посетили без годините, от когато сме създадени. Нашата компания високо цени доверието на поръчителите и затова ние оказваме честни и първокласни услуги.

Ремонтът на телефона може да отнеме от няколко минути до няколко дни. Продължителността на процедурата зависи от сложността на проблема.

Ако предстои смяна на някой от детайлите, без да се пипа конструкцията, то работата може да се свърши за около час. Ако е нужна комплексна “реанимация” на айфона след сериозна механична повреда или въздействието на вода, то ще е необходимо повече време.

Най-чести повреди и неизправности на iPhone 5S

Смяна на екрана

Смартфонът има ярък дисплей с диагонал 4 инча и разширение 640 на 1136 пиксела. Картината, транслируема матрица, се явява достатъчно ясна. Ако апаратът е подложен на счупено стъкло iphone 5sнегативно външно въздействие и изображението се развали, ще се наложи смяна на екрана.

Продължителността на такъв ремонт в нашата компания отнема около час. Потребителят трябва да знае, че тъй като айфона е с цял модул, то само със смяна на дисплея, няма как да стане. Едновременно ще бъде направена и смяна с нов сензор и стъклото. Такава особеност оскъпява ремонта, който се казва “смяна на екрана”, но друг вариант няма. Модулът предполага монтаж на всички елементи от блока заедно. Ако някой Ви уверява, че може да смени само екрана или touchscreen-a, знайте, че Ви лъже – самият производител не е премислил такава възможност.

Смяната на екрана на iPhone 5S е една от многото услуги, които ние извършваме. Ако са възникнали проблеми с работата на Вашия айфон, обърнете се към нас и ние оперативно ще се притечем на помощ, ще извършим работата бързо и на разумни цени. Вие със сигурност ще останете доволни от резултата и сътрудничеството с нашия сервиз.

Смяна на сензора на iPhone 5S

Сензорните телефони са удобни за експлоатация, а с навигацията му може да се оправи дори дете или баба, на която внуците й са подарили телефон, за да може да държат връзка. Но всички плюсове на тъчскрина приключват в момента, в който се развали.

Смяната на сензора на iPhone 5S се изпълнява, ако апаратът е спрял да реагира на действията на потребителя. Понякога помага рестартирането на устройството, но ако не стане, ще се наложи да се обърнете към сервизен център.

В Mobo.bg работят професионалисти с голям опит, които имат зад гърби си множество ремонти от всякаква сложност. За годините работа ние сме поправили толкова телефони, че замяната няма да ни затрудни и за минута.

Високата квалификация на сътрудниците ни, позволява успешно да се справяме даже с комплексни и сложни случаи, за което ни помага диагностиката, която е безплатна за нашите клиенти. Те ще проверят айфона Ви със съвременно оборудване, което ще позволи да видят всички скрити дефекти, които пречат на нормалната работа на апарата.

Смяната на сензора може да се наложи в резултат на механични повреди и контакти на айфона с вода. Също така, работата на тъчскрийна може да е от неблагоприятни климатични условия, на които е бил подложен телефона.

Смяна на стъклото

Думите за високото качество и надеждност на ремонта за сервизния ни център, са документално обосновани – за всички видове услуги ние от Mobo.bg даваме до три месеца гаранция. Какво по-добре може да свидетелства за добросъвестността ни?

Смяната на стъклото може да се изпълни като бърза поръчка, за което Вие няма да доплатите и стотинка. Това е един от бонусите, които ние даваме на нашите клиенти. Приятно е да работиш с нас, затова и броят на нашите клиенти постоянно расте.

Смяната на стъклото, екрана и сензора е само малка част от нещата, които правим. Обърнете се към нас и ние ще оправим Вашия телефон!

Не забравяйте, че ако изберете нас, Вие ще получите качествен ремонт, разумна цена, бързина на ремонта и гаранция със срок до три месеца.

Защо си струва да изберете нас

  • Абсолютно безплатна диагностика на проблема
  • Бързина на ремонта
  • Оригинални части, които са винаги налични
  • Опит в ремонта на айфон повече от пет години
  • За всяка извършена работа в сервиза даваме гаранция

Ние се занимаваме с ремонт на Apple от дълго време и знаем колко важно е за Вас качеството на работа. Именно заради това, ние правим всичко, за да посещавате нашия сервиз. Вие получавате качествена работа за добри пари, но и оставате доволен от бързината и качеството на услугата!

Ние винаги се радваме да Ви видим! Ако с Вашия телефон се е случило нещо, просто ни се обадете и сме сигурни, че ще можем да помогнем с ремонта на Вашия iPhone 5S!