Сервиз за iPhone 6 Plus

iphone 6 plusОще един мощен апарат от Apple. Двуядреният процесор с честота 1,4 ГГц, осем пикселовата камера, новата версия на iOS и до 128GB вътрешна памет, дават на потребителя хиляди приятни моменти.

С такъв добър, функционален и бърз апарат, никой не би поискал да се разделя. За щастие – това не е необходимо, ако Вие се грижите за Вашия смартфон и сведете към минимум риска от повреждане. За минимална грижа е достатъчно да купите протектор или стъкло за екрана.

Ако все пак вашият Apple iPhone 6 Plus се нуждае от ремонт, то главната Ви задача е да намерите сервизен център, който предлага качествени и достъпни услуги. Обърнете се към Mobo.bg и ние ще Ви предоставим оптимален баланс между тези два толкова важни показателя.

Ремонт на iPhone 6 Plus в нашата компания – това е качествено, бързо и достъпно. Тези качества са включени в цената и при това ние не покачваме цената на услугата, заради разходи като мащабни реклами. Своята репутация, както и клиентската си база сме ги заслужили, и PR не ни е нужен. Освен това, ние не бихме позволили за това да плащат нашите клиенти. Ние се грижим за Вас, в знак на благодарност за Вашето доверие.

Част от услугите които предлагаме:

Най-често срещаните повреди при iPhone 6 Plus

Смяна на екрана на  Phone 6 Plus

Съвременните телефони притежават екран, диагонала на който от година на година само се увеличава. Преди 3 години 4,3 инча беше много, а сега това е напълно нормален размер, който се харесва на всички потребители.

Ако Ви се наложи смяна на екрана на  iPhone 6 Plus се обърнете към Mobo.bg. Нашите специалисти от сервизния център прекрасно знаят какво вършат. При нас работят специалисти, с голямо С, за които мобилните гаджети са цялата Вселена. Можете да не се притеснявате за това, тъй като ако се доверите на нас за ремонта на вашия мобилен, то той ще бъде извършен качествено.

Смяната на екрана на iPhone 6 Plus отнема около 50 минути. Ако проблемът има масов характер и ремонтът няма да приключи само със смяна на дисплея, то продължителността на работата ще се определи след направата на диагностика. Тази услуга е безплатна и не отнема много време.

Замяна на екрана на Вашият iPhone може да се наложи ако сте повредили корпуса на смартфона по такъв начин, че качеството на картината на дисплея е по-лошо. Изображенията могат да изчезнат както частично, така и изцяло или да станат размазани. Доверете се на нас за ремонта и ние ще ви върнем апарата в отлично състояние.

Смяна на сензора на Apple iPhone 6 Plus

Сензорното управление в наш дни става все по-популярно. Таблети, мобилни телефони, това е тенденцията на нашето десетилетие, което само ще продължи да се развива в бъдеще. Наред с многото преимущества има и един недостатък – без touchscreen устройството става напълно безполезно. Точно заради това смяната на сензора на Apple iPhone 6 Plus е първостепенна задача, ако телефона е спрял да реагира при докосване с пръст.

Нужен е спешен ремонт, който обаче няма да отнеме часове, а буквално минути. Докато бързате и търсите сервиз, които бързо ще се справи със ситуацията, обърнете внимание на Mobo.bg. Спешната смяна на сензора на Вашия iPhone ще бъде извършена в течение на един час. Няма да е нужно да стоите на опашки и освен това, за бързината на нашите специалисти, няма да доплатите.

Нуждата от замяна на сензора на iPhone 6 Plus се диагностицира от всеки потребител самостоятелно. Действително, ако смартфона не реагира на действията на потребителя, то консултация от специалист не е необходима, нужно е просто да отидете в сервиза.

Смяна на стъкло на iPhone 6 Plus

Сигурно, за вас не е откритие, че смартфона има модул – сензор, стъкло и дисплей – това е една част, която се сменя едновременно. Отделен монтаж е невъзможен заради конструкцията на детайлите. От това следва, че обикновената замяна на стъклото на iPhone 6 Plus включва в себе си не просто замяна на сензора, които отговаря за touchscreen-а, но и монтаж на нов дисплей.

За всеки ремонт ние издаваме тримесечна гаранция. Това е така, за да опазим клиента от риска на некачествените части.

Помнете, че ако се обърнете към нас, Вие ще получите качествен ремонт на Вашия iPhone 6 Plus, разумна цена, бързо обслужване и гаранция.

Защо да изберете нас?

  • Ние предлагаме безплатна диагностика;
  • Бързо изпълнение на ремонта;
  • Оригинални части, които са винаги в наличност;
  • Опит в ремонта на iPhone повече от пет години;
  • Ние даваме гаранция;

Занимаваме се с ремонт на Apple техника от дълго време и знаем колко важно е качеството на работа. Точно заради това, ние сме направили всичко, за да се обърнете в нашия сервизен център. Вие ще получите не само висококачествена работа за разумни пари, но и ще останете напълно удовлетворен от скоростта на услугата и качеството й.

Помнете, ние сме винаги до Вас! Ако Вашият телефон се е счупил, просто позвънете в нашия център – ние сме сигурни, че ще успеем да Ви помогнем с ремонта на Вашия iPhone 6 Plus!