Сервиз за iPhone 6

iphone 6Apple iPhone 6 дойде да смени своя предшественик 5S. Той се отличава от него с големината на екрана, бързия процеср, по-добрата батерия, както и нов дизайн и по-добра камера.

Това е един съвременен телефон в духа на днешния ден. Производителят дава гаранция за устройството, а това означава, че всеки дефект ще бъде отстранен в официалния сервиз на Apple. Ако се наложи ремонт на iPhone по вина на потребителя, то той не се поема от компанията.

Ние в Mobo.bg предлагаме услуги за възстановяването на телефона Ви без значение от сложността на ремонта. Ако Вашият телефон се е развалил, не се притеснявайте! Донесете го при нас и ние оперативно ще извършим ремонта на Apple iPhone 6.

Част от услугите, които предлагаме:

Нашите цени са достъпни, служителите ни доброжелателни, а сервизът – първокласен. Гарантираме индивидуален подход към всеки клиент. Ние винаги се стремим максимално да удовлетворим нуждите на потребителя, да изпълним ремонта на неговия iPhone 6 бързо, професионално и на разумна цента.

Най-честите повреди на iPhone 6

Смяна на екрана

Смартфонът притежава 4.7 инчов дисплей. Такъв дисплей напомня повече на таблет, тъй като от най-малкия компютър го делят само 2 инча.

Ако Ви се наложи смяна на екрана на Вашият телефон, се обърнете към нас! Да се установи проблем с дисплея е много лесно: картината се размазва, могат да се размажат пиксели на дисплея или да изчезне светлината.

Замяната на екрана на iPhone 6 в Mobo.bg няма да отнеме повече от час. Обикновено нашите клиенти, идвайки при нас, ни казват, кога ще им е удобно да минат да го вземат отремонтиран. А ние успяваме да се справим с проблема за това време. По този начин, ако имате нужда от експресен ремонт, просто кажете и ние ще го направим.

Сигурно си мислите, че за бързината трябва да платите двойно? Всъщност ние не взимаме допълнително за това. Стойността на всяка услуга не зависи от бързината на изпълнението й.

Смяна на сензора на iPhone 6

Сензорните смартфони, дотолкова са навлезли в живота ни, че сега ни е чудно, как преди сме използвали мобилни с копчета. Все пак touchscreen-a е толкова удобен, макар и не винаги практичен (все пак копчетата са по-надеждни).

Ако някога се наложи да смените сензора на Вашия iPhone, доверете се на работата на инженерите на Mobo.bg. Професионалните ни майстори, които имат огромен опит в сферата на ремонта на мобилни телефони, ще се справят блестящо, независимо от причината за неизправността-механическа повреда, контакт с вода или друго.

Смяната на сензора на дисплея се изпълнява след безплатна диагностика. Специалистите ни, ще проверят състоянието на смартфона, след което ще съобщи за колко време може да се извърши ремонта и колко ще струва.

За всички услуги ние даваме гаранция. Ако в течение на три месеца след ремонта се установи какъвто и да било дефект, то той ще бъде отстранен безплатно. Ние ценим нашата репутация и затова работим съвестно.

Смяна на стъклото

Стъклото защитава сензора и дисплея от повреждане, но в резултат от падане или друго, то самото може да пострада. Дали ще се осъществи ремонт в този случай, зависи само от собственика. Смартфонът има модул, а това означава, че смяната на стъклото, върви заедно с смяната на сензора и екрана, което оскъпява услугата. Отделен монтаж на елементите от модула е невъзможен, тъй като детайлите са съединени. По този начин, ако на монитора има една драскотина, то може и да се откажете от похода към сервизния център. Ако повреждането е достатъчно сериозно, то смяната на стъклото се изпълнява в точен ред.

В склада ни винаги има налични необходимите комплекти. По този начин ние спестяваме и Вашето и нашето време. Ако се наложи спешен ремонт, то за експресна смяна на стъклото, няма да Ви се наложи да чакате дълго.

Високото качество на комплектите и професионализмът на инженерите в компанията, гарантират надежднст на оказваните от нас услуги. Обръщайте се към нас!

Помнете, че ако се обърнете към нас, Вие ще получите качествен ремонт на Вашия iPhone 6, разумни цени, бързина и гаранция до три месеца.

Защо да изберете нас

Ние предлагаме

  • Безплатна диагностика на проблема;
  • Кратки срокове за изпълнение;
  • Оригинални резервни части, които са налични;
  • Опит в ремонта на iPhone повече от пет години;
  • Гаранция за всички услуги;

 

Ние се занимаваме с ремонт на техника на Apple от дълго време, и знаем колко е важно за Вас качеството на работата й. Ако ни се доверите, Вие ще получите високо качество на работа за добри пари, но ще останете и доволен от бързината и качеството на изпълнените услуги.

Помнете, ако нещо се случи с Вашия телефон, просто се обадете в нашия сервизен център и ние сме сигурни, че ще Ви помогнем с ремонта на Вашия iPhone 6.