Сервиз за iPhone 6S Plus

iphone 6s plusТоп апарата, който за цената си предлага всички възможности на iOS9, към които се отнася и уникалната 3D Touch технология. Процесора Apple A9 прекрасно се справя със всички потребителски задачи – от изпращането на смс-и, обаждания, сърфирането в интернет и преглед на медия съдържание, до заснемане на видео във формат 4К при помощта на новия модул на камерата, която има пълноценна оптическа стабилизация!

Независимо от това, за какво устройство говорим – скъп или бюджетен смартфон- потребителят иска телефона да работи изправно. При безопасна употреба това е напълно възможно, в противен случай, ще се наложи да се направи ремонт.

В нашия сервизен център тази услуга може да отнеме от няколко минути до няколко дни. В първия случай говорим за прости неизправности, които се отстраняват в течението на час, а във втория случай се има предвид комплексни повреди, отнемащи максимално педантичен подход. Такъв ремонт на iPhone 6S Plus може да отнеме до 2-3 дни, защото цялостната “реанимация” на телефона изисква време и внимание.

Част от услугите които предлагаме:

Mobo.bg е сервизен център, на който можеш да се довериш. Нашите майстори са професионалисти в своята работа, които обичат своята работа. По този начин можете смело да ни се доверите за ремонта на Вашия iPhone 6S Plus.

Най-честите проблеми и неизправности на iPhone 6S Plus

Смяна на екрана на iPhone 6S Plus

Екранът е носител на визуална информация, важен елемент, помагащ за пълноценната експлоатация на смартфона. Ако картината на дисплея стане изкривена, то потребителя може да изпита истински дискомфорт или остра нужда да смени екрана на своя телефон.

Ако няма други повреди, то ремонтът ще бъде изпълнен в течение на час. Ако в конструкцията има други проблеми (например т неудачно падане на телефона, станало причина за проблем в динамиката, зареждането и други), то ние ще изпълним безплатна диагностика, за да разберем дали замяната на екрана е единствения необходим ремонт или е нужно и друго нещо.

Ние високо ценим Вашето доверие и затова усъвършенстваме нивото на сервиза и предлагаме промоции. В работата се използват само оригинални части, които гарантират блестящия резултат в края: смяната на екрана на iPhone 6S Plus ще бъде извършена качествено и надеждно.

Ние се стремим да станем приятели с клиентите на сервизния център, затова услугите ги извършваме както Вие искате. Mobo.bg винаги е насреща и се стреми да удовлетвори желанията в най-кратки срокове.

Смяна на сензора на iPhone 6S Plus

Ние в Mobo.bg имаме услуга бърз ремонт. Разликата е в това, че ние изпълняваме тази услуга на стойността на обикновената. Ако Вие сте свикнали да доплащате за бързина, забравете за това! Оперативната смяна на сензора за вашия смартфон няма да струва и стотинка повече от стандартната цена, която е обявена.

Сензорът е елемент на тъчскрийна и затова се сменя заедно с екрана и стъклото. От тук следва, че ако например се повреди монитора, и на него се появи драскотина, то ще е необходимо да се направи монтаж на ново стъкло, а заедно с него и смяна на сензора на телефона.

Как да разберете, че сензора не работи? Всичко е много просто: ако смартфонът не изпълнява вашите команди, или го прави много бавно, значи е време да смените тъчскрийна.

Смяна на стъкло

Телефоните падат доста често – много рядко някой от потребителите може да се похвали с това, че неговия телефон никога не му е падал от ръцете. Понякога падането се оказвасчупен iphone 6s plus
критично, но в други случай успява да се размине само с няколко драскотини, които могат да се премахнат с замяна на стъклото.

За да избегнете необходимостта от подобен ремонт, може да си купите защитни аксесоари. Калъфчетата не струват много и освен това могат да Ви спестят много ценно време и не по-малко ценни нерви.

Смяната на стъклото на iPhone 6S Plus, както и всички подобни услуги, ще бъде изпълнена от нас професионално, оперативно и на достъпни цени.

Помнете, че обръщайки се към нас, Вие получавате качествен ремонт, разумни цени, бързина на ремонта и гаранция със срок до три месеца.

Защо да изберете нас

Ние предлагаме:

  • безплатна диагностика;
  • ремонт в най-кратки срокове;
  • оригинални части за Вашия iPhone 6S, който са винаги в наличност;
  • опит в ремонта на iPhone повече от пет години;
  • за всички ремонти даваме гаранция.

Ние се занимаваме със всякаква техника на Apple от дълго време и знаем доколко е важно за Вас качествената му работа! Именно заради това, ние правим всичко, за да може когато се обръщате в нашия сервиз, да получите не просто висококачествена работа за добри пари, но и да сте напълно удовлетворени от скоростта на нашите услуги и качествено изпълнената работа!

Не забравяйте, ние винаги сме щастливи да Ви видим! Ако с Вашия телефон е станало нещо, просто се обадете в нашия сервизен център и ние сме сигурни, че ще можем да Ви помогнем с ремонта на Вашия iPhone 6S!