Сервиз за iPhone 6S

iphone 6sСмартфон с операционна система iOS – е новината на 2015 със следните технически характеристики: процесор Apple A9 с  копроцесор М9, 12 мегапикселова камера, вътрешна памет от 16 до 128 G, както и безусловно, главното преимущество на телефона е разкошния 4.7 инчов retina екран с поддръжка на 3D Touch.

Всеки телефон има производска гаранция за сервиз, която обикновено се равнява на една година. Но за никого не е тайна, че ако се грижиш добре за мобилния си телефон, избягваш паданията и ударите му, то той може да се използва много по-дълго време. По този начин ремонт на iPhone 6S може да е нужен както след няколко месеца, така и след повече от две години – в зависимост от това как го пазите.

Ако Вашият телефон е извън строя, обърнете се към Mobo.bg! Нашият сервизен център ще дойде на помощ и ще поправи Вашия смартфон, независимо от това в какво състояние е. Ако ремонтът на iPhone 6S теоретически е възможен, то ние със сигурност ще го осъществим.

Част от услугите които предлагаме:

В нашата компания работят професионалисти, като всеки от тях е специалист в своята сфера! Ние знаем как да ремонтираме, като използваме качествени части. По този начин гарантираме високото качеството на нашата работа на края.

Най-честите повреди и неизправности на iPhone 6S

Смяна на екрана

Дисплея на iPhone 6S е 4.7 инча, и до днес това е един от най-често срещащите се размери. Качеството на картините и техните параметри са достатъчно добри, за да може потребителя с удоволствие да ползва своя гаджет. Въпреки това, в случай на нарушаване на изображението, смяната на екрана е наложителен.

В нашия сервизен център, тази услуга ще протече в течение на 40-50 минути. Всеки път, когато при нас постъпи нов телефон, ние правим диагностика за оценка на вътрешното устройство на телефона, и едва тогава правим смяна на екрана на iPhone 6S или какъвто и да е друг ремонт.

Смяна на сензора на iPhone 6S

Touchscreen-а представлява стъкло, към което е прикрепена тънка сензорна платка. Функцията на тази платка е да разпознава действията на потребителя и да ги преобразува в електронни сигнали и предава процедурата.

Смяната на сензора на iPhone 6S се изпълнява, когато touchscreena спре да реагира на действията на потребителя. Възможно е да се случи така, че сензора да не ви позволява да приемате входящи обаждания или да проверявате пощата си. В такъв случай се обърнете в Mobo.bg и ние бързо ще се справим с всяка ситуация.

Смяна на стъклото на iPhone 6S

Стъклото се явява защитен елемент на монитора, който предотвратява повредата на сензора и дисплея. Обаче понякога и то може да се повреди. Причина за това е механическа повреда, която е предизвикана от удар.

Такава замяна на стъклото на iPhone 6S се прави всеки път, когато се прави смяна на сензора, тъй като двата елемента са обединени в конструкцията на touchscreena. За да се избегне ремонт, е нужно да закупите защитни аксесоари, които да пречат за появата на дефекти на екрана.

Смяната на стъклото на iPhone 6S е една от извършваните от нас услуги. Обърнете се към нас и ние ще отстраним всякаква неизправност на Вашия телефон!

Помнете, че обръщайки се към нас, Вие винаги получавате качествен ремонт, разумни цени, висока скорост на ремонта и гаранция от 1 месец.

Защо да изберете нас?

Ние предлагаме

  • безплатна диагностика;
  • ремонт в най-кратки срокове;
  • оригинални части за Вашия iPhone 6S, който са винаги в наличност;
  • опит в ремонта на iPhone повече от пет години;
  • за всички ремонти даваме гаранция.

 

Ние се занимаваме с всякаква техника на Apple от дълго време и знаем доколко е важна за Вас качествената му работа! Именно заради това, ние правим всичко, за да може, когато се обръщате в нашия сервиз, да получите не просто висококачествена работа за добри пари, но и да сте напълно удовлетворени от скоростта на нашите услуги и качествено изпълнената работа!

Не забравяйте, ние винаги сме щастливи да Ви видим! Ако с Вашия телефон е станало нещо, просто се обадете в нашия сервизен център и ние сме сигурни, че ще можем да Ви помогнем с ремонта на Вашия iPhone 6S!