Сервиз за iPhone 7 Plus

Защо iPhone 7 Plus не е застрахован от проблеми

Сервиз за ремонт на iphone 7 plus

Въпреки отличните характеристики на модела, той не е предпазен от повреди. Понякога това са незначителни софтуерни бъгове или хардуерни дефекти, които са рядко срещани, но единствения начин за отстраняването им е в сервизен център. Помнете, че с всеки нов модел на производителя Apple, елементите стават все по-тънки и това предразполага към повреди при неправилна експлоатация.

Най-чести проблеми на iPhone 7 Plus

В нашия сервизен център ще направим подробен анализ на състоянието на хардуера и софтуера, за да намерим евентуални нередности в производителността.
Най-често срещани са неизправности в следните компоненти:

  • WiFi модул и виброрежим;
  • Конектор за слушалки;
  • Бутони за регулиране на звука и power бутона;
  • Конектор за зареждане;
  • Дисплей и тъчскрийн;

Предна и задна камера на смартфона.

Какъвто и да е случаят, ние можем да се справим с отстраняването на възникналата повреда. Най-важното във всяка ситуация е да не се опитвате да се справяте сами. Има доста рискове при самостоятелна подмяна на стъклото например – при липса на умения за демонтаж, разглобяване и снемане на рамката може да нараните шлейфа, батерията и други компоненти. Много хора не знаят, че сензорното стъкло и дисплея са два различни детайла, които образуват дисплейния модул.
Ако установите липса на звук при разговор или забележите промяна в поведението на камерата по време на заснемане, то най-вероятно е време за ремонт. Същото важи и ако установите жълти петна по екрана или забележите, че на смартфона му е трудно да открие интернет връзка или мобилна мрежа.

Необходим ви е сервиз на близо

Въпреки стабилността, която е характерна за моделите на този производител, е възможно да се стигне до ремонт и за това е необходим качествен оторизиран сервиз. Ако вашият iPhone 7 Plus се нуждае от профилактичен преглед или от спешна операция – обърнете се към нашия сервизен център за ремонт на техника.
За около час ще отстраним механичен дефект, като падане и разбиване на екран. При по-сериозни проблеми, които изискват пълна диагностика и повече време, нашите специалисти ще ви дадат подробна информация за срокове на изпълнение, както и за точна цена.
Доверете се на експертите – Вашият Mobo.bg.