Сервиз за iPhone 7

Какво трябва да знаете за ремонта на iPhone 7

iphone 7 ремонт

Екипът на нашия сервиз ще ви спечели с дългогодишен опит в отстраняването на проблеми при различни модели на американския производител Apple, включително и на най-новото попълнение за България – iPhone 7.

В Mobo.bg ще обърнем внимание на всеки детайл, необходим за диагностициране, почистване, поправка и още много други дейности, нужни за изпълнение на възложената работа. При нас ще получите отлично индивидуално обслужване, както и безплатна диагностика.

Евентуални повреди на смартфона

Независимо до каква степен внимавате при използване на своя смартфон, винаги съществува опасност от изтърване, падане и удар.

Една от най-честите ситуации, в които се оказват клиентите на сервизния център, е счупен екран на iPhone 7. До този момент може да се стигне дори само при леко падане или затискане на телефона, както и при нахлуване на влага в него. Във всички тези случаи е необходимо да потърсите специалист, който да извърши ремонтните дейности точно и правилно.

Други най-разпространени повреди, типични за модела, са:

  • Основната камера или предната не работят както обикновено – не фокусират, дават грешки, затваря се приложението;
  • Наранен или счупен екран, който се подменя изцяло с нов дисплеен модул;
  • Поправка на корпуса;
  • Ремонт на конектора за зареждане на устройството;
  • Подмяна на бутона за включване и изключване или на бутона за регулиране на звука;
  • Смяна на високоговорителя и още много.

Отстраняване на неизправности в сервиз

При нужда от професионална помощ и отстраняване на възникнали повреди, ние сме насреща. Чрез безплатна диагностика ще идентифицираме неизправностите, като при последващи операции работим само с оригинални резервни части. Това ни дава основание да гарантираме за качеството на всеки извършен ремонт от нас, а финалният етап на ремонтния процес е следремонтната диагностика, с която ще проверим в каква кондиция е устройството и дали има нужда от допълнителни поправки.

Задължително диагностичните дейности се извършват с необходимото за тази марка оборудване,а подмяната на дисплей например се случва пред очите на клиента. Не се колебайте и се свържете с нас.

Доверете се на професионалистите – Вашият Mobo.bg.