Сервиз за iPhone 8

iPhone 8 ремонт - Apple сервизКомпанията Apple представи iPhone 8, който зарадва собствениците с уникалния си 6-ядрен процесор A11 Bionic, IPS-екран 4.7″, вътрешна памет от 64 GВ до 256 GB. Също така, потребителите получиха и най-новата iSight камера. Специалистите на сервизния център Mobo.bg извършват ремонти на Айфон 8 за около 20-30 минути с гаранция един месец. Диагностиката от страна на специалистите в София е напълно Безплатна. Оставете заявка на сайта и ще получите отстъпка от 5%.

 

Подмяна на дисплея на „Осмицата“

Новият Айфон е с Retina HD-дисплей с диагонал от 4.7 инча и разширена цветова гама. Също така заслужава да се отбележи и True Tone поддръжката и възможността за използване на технологията за отключване чрез пръстов отпечатък – „3D Touch“. Всички тези нововъведения предполагат разширяване на функционалността на апарата, но и изискват изключително професионално отстраняване на проблемите. Майсторите в сервиза Mobo.bg ще извършат ремонта на iPhone 8 в минимални срокове и с гаранция 1 месец.

Ремонтът на iPhone 8 в няколко стъпки за 30 минути:

  • Възможно е ремонтът на Айфон 8 у дома. Просто ни се обадете или оставете заявка.
  • Извършване на безплатна диагностика на телефона, определя се времето и цената на услугите.
  • Ремонт на iPhone 8 (смяната на стъклото, батерията и корпуса се извършват чрез употребата на оригинални резервни части).
  • След 20-30 минути, апаратът се връща на собственика и се предоставя гаранция от 30 дни.

 

Подмяна на батерията на iPhone 8

По отношение на автономността на апаратите, производителят е успял да съчетае функционалността и увеличаването на възможностите на устройството, с помощта на най-добрите практики за пестене на енергията. (използва се например, енергоспестяващи процесори и настройка на баланса на бялото). В резултат на това, разработчиците са намерили баланса, при който животът на батерията на Айфон, с всичките му особености, ще остане действително непроменен. Ето защо, подмяната на батерията се извършва не по-рядко от обичайното (най-често веднъж на 1 година).

 

Особености, изискващи ремонт на iPhone 8 в професионален сервиз

Всички съвременни джаджи, вече по подразбиране не допускат инициативи за опити на самостоятелни ремонти на iPhone 8. True Tone технологията, регулираща яркостта на дисплея в зависимост от осветлението, обичайния „3D Touch“ или сензорния бутон „Home“, често стават аргумент в полза на това да отидете в сервиз, където са специализирани в ремонта на Apple техниките. Нашите майстори ще елиминират всички неизправности с помощта на оригинални части за половин час и дори ще предоставят гаранция за извършените процедури.

 

Какви са ползите от ремонта на Айфон 8 в сервиза Mobo.bg:

  • Ние предлагаме надеждни и качествени ремонти на iPhone 8 (дисплей, стъкло, батерия и други компоненти) в продължение на 20 минути, след обръщението.
  • Предоставяме безплатна услуга по транспортиране до дома в столицата.
  • В наличност са всички оригинални резервни части, доставени директно от корпорацията Apple.
  • Предоставяме някои от най-достъпните цени в София, благодарение на непрекъснатото сътрудничество с производителите и директните доставки на резервни части.

Все още имате някакви въпроси? Пишете в чата на наш консултант или се обадете на един от посочените номера в сайта. Ние своевременно ще Ви помогнем с всеки проблем.