Сервиз за iPhone X

iPhone X ремонт - Apple сервизiPhone X беше представен като смартфон на бъдещето, при разработването на който инженерите на Apple успяха да предложат на потребителите няколко интересни нововъведения. Това е безрамковият Super Retina HD дисплей и технологията за разпознаване на лица Face ID. Моделът има няколко особености, които по принцип не допускат ремонта на Айфон X. Специалистите на Mobo.bg обаче са готови да помогнат във всяка ситуация!

 

Подмяна на дисплея на Айфон 10

Представеният модел на iPhone 10 наистина може да Ви изненада приятно с OLED-дисплея, високата му резолюция и True Tone технологията. Подобни екстри с някои промени, вече се използва от други производители на смартфони, така че на практика е доказано, колко лесно може да се счупи екрана на Айфон 10. За да се запази функционалността на устройството, смяната трябва да бъде изпълнена, само в сервизен център Mobo.bg, чрез използването на оригинални части и спазване на някои инструкции.

 

Как се извършва ремонта на iPhone X?

  • Айфон X е започнал да работи неправилно? Обърнете се към Mobo.bg и ще се радваме да помогнем за възстановяване на неизправността!
  • Извършва се цялостна диагностика на апарата, определят се повредите и възможните начини за отстраняването им.
  • Извършва се ремонта на Айфон X, като принципно процедурата отнема не повече от 20 минути.
  • Смартфонът се връща на собственика и се предоставя официална гаранция за извършената работа.

 

Смяна на батерията на Айфон Х

Инженерите на Apple обръщат специално внимание на енергопотреблението, използвайки нови процесори и OLED-екран, но техническите възможности на смартфона, предполагат използването на батерия с голям капацитет. В отличителна черта на модела се превърна L-образната му батерия, за по-ефективното използване на пространството и увеличаване на нейния капацитет. Но в същото време OLED-матрицата постоянно консумира енергия от батерията. В крайна сметка, автономията на iPhone 10 се оказа, че не е по-висока, отколкото на другите модели. В нашия сервиз, възстановителните услуги се изпълняват за около 20-25 минути, веднага след провеждането на диагностика.

 

Особености при поправката на камерите на Айфон 10: Face ID

Една от ключовите особености е отключването апарата с помощта на Фейс Ай-Ди – система за идентификация, за отключване на устройството и заплащане на покупки, чрез разпознаване на лица. Това се реализира с помощта на True Depth камера. Системата включва използването на проектор на точки, ИК-излъчвател и инфрачервена камера, която чете информацията за точната структура на лицето. Предимството на технологията е в повишеното ниво на безопасност на устройството, но тя изисква внимание към редица особености, при отстраняване на повредите в случай на излизането от строя на системата.

 

Защо да поверим ремонта на Айфон X на Mobo.bg?

  • Цялата работа се извършва качествено, бързо и на конкурентни цени, поради наличието на необходимите компоненти, които идват от завода на Apple с отстъпка.
  • Получавате услугата в София и в удобно за вас време: Достатъчно е да ни се обадите в Mobo.bg или безплатно да извикате майстор у дома.
  • Ние имаме всичко необходимо за диагностиката и ремонтно оборудване.
  • Смяната на стъклото, батерията и корпуса се извършва с гаранция от 30 дни.
  • Диагностиката на устройството се извършва безплатно, дори и ако откажете да ремонтирате апарата си при нас.
  • Имаме някои от най-достъпните цени в София.