Сервиз за iPod

Ние в Mobo.bg ремонтираме всякаква техника на компанията Apple. Не е изключение е и iPod – портативен плеер, който има невероятно качество на звука, минимални размери и както всяка техника на Apple е еталон на надеждност и качество в своя клас.

Сервизният ни център осъществява ремонт на iPod, не забравяйки че култовите модели на плеера като iPod Classic и iPod Nano са устройства, които съчетават в себе си функционалността на iPod touch и миниатюрните размери на iPod Shuffle.Плеър Ipod shuffle

Защо ако е необходимо ремонт на iPod, си струва да се обърнете към нас? Всичко е просто! Качествен ремонт, състоящ се от оригинални части, оборудване, което се използва за ремонта, както и опитът и квалификацията на специалистите ни, които могат да поправят Вашия плеер пред Вас.

Обръщайки се към нас, Вие получавате не просто гореизброените условия за качество, но и действително минимално време на ремонт – например, смяна на екрана (смяна на дисплея, сензора и стъклото, които се чупят най-често) на Вашия iPod се осъществява за 40 минути! Освен това гаранцията на изпълнената работа и замяната на части е със срок до три месеца! Не маловажен и приятен бонус е безплатната, във всеки случай, диагностика, която правим. “Във всеки случай” означава, че Ви не плащате за нея, дори и да не оставите Вашия плеер за ремонт при нас по една или друга причина.
Защо си струва да се обърнете именно към нас?
Отговорът на този въпрос е прост и ясен! Ето някои от преимуществата на нашия сервизен център, които ни отличават от конкурентите:

ipod3

Скорост на изпълняването на работа

Обръщайки се към нас, Вие получавате не просто качествен ремонт, но и бързо обслужване! Ние прекрасно знаем, колко Ви е скъп Вашият плеер, именно затова ние от Mobo.bg осъществяваме повечето ремонти в течение на няколко часа!

Бърза диагностика

Ние предлагаме на бърза диагностика, благодарение на която, ще стане напълно ясно причината за повредата на Вашия айпод, и тя ще стане известна в течение на час-два! Тази услуга не се прави на апарати, които са развалени в резултат на попадане във вода.

Разумни цени на ремонта на iPod

Ние прекрасно разбираме, че стойността на ремонта не трябва да превишава стойността на самото устройство. Именно заради това, благодарение на дългото ни сътрудничество с доставчиците на оригинални части на Apple, ние се радваме да Ви предложим качествен ремонт, при който всички заменени части ще са оригинални и на разумни цени! Освен това при нас винаги има промоции, които можете да разгледате на нашата страница.

Гаранция за всички изпълнени работи

Ние сме уверени в качеството на ремонта, които извършваме и именно заради това, всички ремонти са с гаранция до три месеца. Освен това, трябва да се отбележи, че в нашия сервизен център, за разлика от много други, гаранцията която даваме е даже за ремонт на устройства повредени заради попадане на влага в устройството и образования на корозия!

Най-често срещаните проблеми при iPod

Както и цялата продукция, произведена от компанията Apple, iPod се различава с потресаваща надеждност и качествена изработка, но за съжаление, проблеми има и с тях. Основните причини за това е невнимателното използване, а често и небрежното използване, при което се чупи стъклото на екрана, спират да се зареждат, не работи едната слушалка или плеера

Спира да разпознава слушалките

Не рядкост са и проблемите в хард диска в iPod Classic, така че нашите специалисти са се сблъсквали с всякакви проблеми, дори и с айподи, които са попадали във вода. Ремонта на такива устройства, отнема от един до четири-пет дена. Такъв срок за ремонта е нормален заради сложния процес на възстановяване на системните платки от попадналата влага, а и от това, че трябва да се следи окислението, което се получава от попадането на течности.

При всякакъв случай, ако Вашият мобилен приятел се счупи, не се притеснявайте! Просто елате в нашия сервизен център или се обадете и ние ще Ви помогнем!