Сервиз за Lenovo A536

Ако сте установили проблеми в работата на телефона си, доверете се за отстраняването им на опитен сервиз, които няма да ви подведе и ще изпълни задачата максимално качествено и отговорно.

Най-честите повреди на телефона и тяхното отстраняване

Смяна на екрана

IMAG1172Супер ярък, супер ясен и супер издържлив – така може да характеризираме дисплея на смартфона. Особена матрица, която прави изображението на монитора потресаващо по цветове и графика. Картината е еднакво идеална, независимо от това, от къде гледате дисплея.

Кога може да се наложи смяна на екрана? Отчитайки особеностите на конструкцията – защита от влага и прах, на езика ни стои една дума – никога. Но на практика, могат да възникнат различни ситуации и дългото въздействие с течност или силното падане може да изиграят лоша шега и да се наложи смяната на екрана.

Ние в Mobo.bg извършваме тази услуга за около час. На всеки клиент се предлага безплатна диагностика, за да се открият скрити неизправности, които все още не са се проявили.

Процедурата се извършва от професионалисти, затова и за успешния изход няма смисъл да се съмнявате. Ние работим само с качествени резервни части, което още веднъж говори за надеждността на ремонта.

Смяна на сензора

Телефона има супер тънък корпус, дебелината му не достига даже 8 милиметра. От това следва, че конструкцията на телефона е модулна, следователно тъчскрийна и екрана са обединени в една част и се монтират заедно. Значи и смяната на сензора се изпълнява заедно със смяната на дисплея, даже ако няма обективна необходимост от смяна на екрана.

Както и в предният случай, ремонтът отнема около час. А в края на процедурата получавате документ, за гаранция.

Смяната на сензора е необходима, ако тъчскрийна е спрял да реагира на действия. Сензора може несвоевременно да изпълнява команди или изобщо да не ги изпълнява. В този случай изходът е един, обърнете се към сервизен център.

Смяна на стъклото

Най-честият проблем, който възниква в процеса на експлуатацията на мобилното устройство, е падането, в резултат на което на стъклото се появат драскотини. Тези визуални дефекти развалят външния вид на апарата и може да се оправят, само чрез смяна на стъклото.

За щастие, производителят е снабдил устройството със закален монитор, които не се бои от падане. От това следва, че смяната на стъклото може да се извърши заради проблем със сензора или екрана, а не заради драскотини.

Преимущества на нашият сервиз:

  • абсолютно безплатна диагностика
  • експресен ремонт
  • при ремонта използваме оригинални резервни части
  • дълъг опит в ремонта
  • на всички работи предоставяме гаранция.

Заради това, че извършваме ремонт на тези телефони от пускането им на пазара, ние прекрасно знаем, колко е важно за вас качестовото на ремонта, гаранцията и стоиността му. Ние сме направили всичко така, че избирайки нас, да получите качествен ремонт, на разумни цени с гаранция, и добро настроение!