Неизправности в Lenovo K6 Note K53A48 — подмяна на стъклото, екрана, сензора

Ремонт на Lenovo K6 Note K53A48Смартфонът Lenovo K6 Note представлява устройство с отлично съотношение на качество и цена. В него се намират всички стандартни характеристики на устройствата от този клас, а цената му е достъпна за широк кръг от хора

Както и в случая с други устройства от подобен тип, ремонтът на Lenovo K6 Note е доста сложна процедура. В края на краищата, за по-бързото възстановяване на всички функции на смартфона, с провеждането на ремонта трябва да се занимават професионалисти. Служителите на нашия сервизен център притежават необходимия опит за откриване и отстраняване на неизправностите в работата на този телефон.

Ремонтът на Lenovo K6 Note може да бъде извършен на много достъпна цена. Неговата продължителност ще зависи от характера на повредата. Нашите служители използват фирмени компоненти, което им позволява да предоставят гаранция за ремонтираните устройства.

Подмяна на екрана на Lenovo K6 Note

Размерът на екрана на този смартфон е 5.5 инча. Така, че съвсем естествено е проблемите с качеството на изображението да причинят сериозен дискомфорт. Подмяната на екрана на Lenovo K6 Note може да се извърши доста бързо от служителите на нашия сервизен център. За провеждането на такива дейности е необходимо около час.

След края на процедурата по смяната на екрана на Lenovo K6 Note, клиентите ни получават гаранция. Така, че не бива да се притеснявате, че смартфона скоро отново пак ще се развали.

 

Смяна на стъклото на Lenovo K6 Note

Въпреки, че защитното стъкло на смартфоните се отличава с висока износоустойчивост, дори то може да се повреди. Смяната на стъклото на Lenovo K6 Note често се налага и поради това, че по повърхността му се образуват множество драскотини. Те правят външния вид на устройството доста непривлекателен.

 

Големият опит на персонала на нашия сервизен център дава възможност за бързото и качествено ремонтиране на смартфоните. Смяната на стъклото на Lenovo K6 Note може да се извърши заедно с диагностиката на телефона. Това позволява да се идентифицират и други проблеми, които по-рано не са били видими.

 

Смяна на сензора на Lenovo K6 Note

Пълната експлоатация на смартфона е невъзможна без добре функциониращ тъчскрийн. Затова при откриване на неизправности в работата му, може да се наложи смяната на сензора на Lenovo K6 Note. Специалистите на сервиза могат да приложат тази процедура в кратки срокове. Професионализмът на нашите служители гарантира, че подмяната на сензора на Lenovo K6 Note е на високо ниво.

 

Защо да изберете нас?

  • Качествени резервни части – В повечето случаи при ремонта се използват само оригинални резервни части, така че разлика в това дали ще занесете телефона при нас или в официалния сервизен център — няма. Ние използваме само качествени резервни части, тъй като основната цел на нашия сервиз е да осигурим качествени услуги.
  • Гаранция на всички услуги – Нашият екип е напълно уверен в качеството на предлаганите услуги, благодарение на качествените резервни части и дългият опит на инженерите. Ето защо, за цялата работа, извършена в Mobo.bg се предлага и гаранционен срок до 1 месец.
  • Безплатна диагностика – Ние вярваме, че трябва да се плаща само за резултат, така че всяка диагностика в сервизния център Mobo.bg се провежда абсолютно безплатно. Без значение дали планирате да извършите ремонта при нас или в друг сервиз — цената е 0 лв.
  • Бързи ремонти – Много от нас са попадали в ситуация, когато спешно им се налага да извършат позвъняване. Но какво да правите, ако телефонът се е повредил? Обърнете се към нас! Ние разбираме колко е важен телефонът Ви и ще направим всичко възможно, за да го реанимираме възможно най-бързо!