Сервиз за Lenovo K900

Компанията Lenovo произвежда много качествена и удобна техника, съчетаваща в себе си всички възможности на съвременните инженерни решения с приятен дизайн. Сред цялото това търговско изобилие има и телефони – подлежащи на различни случайни повреди. За да спасим хората от подобни ситуации в София, създадохме сервизния център Mobo.bg, където освен всичко друго, извършваме и ремонти на телефоните Lenovo.

Подхождаме внимателно към избора на персонал, така че всички наши майстори да имат отлична квалификация, за да могат да отстраняват повредите от всички модели телефони на посочената по-горе компания. Нашият сервизен център разполага с отлични съоръжения за извършване на диагностика и ремонт на техниката, а нашите складове се снабдяват с оригинални резервни части за всички популярни модели телефони на Lenovo. Всичко това ни позволява да изпълняваме работата си не само добре, но и значително по-бързо от конкурентите: по-голямата част от ремонтните операции се провеждат в рамките на първия час след контакта с клиента, както и почти във всички останали случаи успяваме да се справим в същия ден, когато получим дефектния апарат.

сервиз за lenovo k900

Нашият бърз ремонт на телефоните Lenovo включва в себе си както отстраняване на механични повреди, така и софтуерна настройка на устройствата. Към първата група услуги принадлежат всички възможни манипулации с отвертка и поялник: смяна на дисплея на телефона, възстановяване на лоши контакти, подмяна на счупени високоговорители и микрофони, смяна на повредени конектори и много повече – заемаме се с всякаква работа и успешно я изпълняваме. В края на краищата, не се случва често разваленият телефон да се е повредил безвъзвратно.

Също така, както вече бе казано и по-горе, ние се занимаваме и със софтуера на мобилните телефони Lenovo. Можем да извършим актуализация на фърмуера на телефона, смяна на операционната система, отстраняване на конфликти при свързване на допълнителни устройства, инсталиране на нови програми и почистване на телефона от вируси. Също така можем да работим с файловата система на устройството, да оптимизираме работата на флаш-паметта. Всички тези операции взети заедно могат да отърват телефона Ви от много досадни проблеми и значително да ускорят работата на устройството. Много от нашите потенциални клиенти дори не подозират на какво в действителност е способен джобният им помощник: та нали някога хората са пускали ракети в космоса с помощта на компютри, отстъпващи по изчислителна мощ на съвременните телефони – целият фокус е в правилната настройка.

Свържете се с нас и ще получите услуги от професионалисти, редовно извършващи качествен ремонт на телефоните Lenovo. Богатият опит ни позволява не само да изпълняваме работата си перфектно, но и да вземаме в предвид индивидуалните желания на клиентите. Освен това, даваме и гаранция на всички извършени от нас ремонтни дейности. Превъзходното качество на работата, високата скорост на изпълнение на поръчките и откритостта за въпроси и желания на клиентите – това са отличителните особености, позволяващи дългогодишното съществуване на сервизния център Mobo.bg. Елате и се уверете сами, а ние обезателно ще Ви помогнем.

Нашите предимства:

  • Бързина

Повечето ремонти се извършват в рамките на 1 час. По-сложните устройства от 1 ден до 5 работни дни.

  • Качество

Всички инженери на сервизния център са преминали обучение и имат голям опит в работата с устройства от всяко ниво на трудност.

  • Гаранция

За ремонти от всякаква сложност обхвата на гаранцията е 1 месец.

  • Индивидуален подход

По време на ремонта Вие получавате цялата информация за устройството, единствено от инженер на сервизния център.

  • Оригинални резервни части

Вашето устройство ще работи дълго и надеждно.