Сервиз за Lenovo Vibe P1

ремонт lenovo vibe p1Lenovo – известната китайска компания, смартфоните на която уверено завоюват нашия пазар. Това са модерни устройства, които са с ниски цени и имат максимум функции. Lenovo Vibe P1 е един от тези телефони, който успя да се появи по българските рафтове в края на 2015 година. Въпреки високото качеството на това устройство, собствениците му от време на време се сблъскват с неговите повреди и в такива случаи им е необходима помощ от специалисти.

Ремонтът на Lenovo Vibe P1 в София – това е, което може да им предложи нашият сервизен център. Обърнете внимание, че ние можем да поправим вашия апарат качествено и в кратки срокове. Специалистите ни работят само с оригинални резервни части и вероятността от фалшифициране е нулева.

Какви са предимствата ни:

  • адекватни цени;
  • бърза работа;
  • високо ниво на квалификация на персонала.

Често поръчвани услуги

Ако ви е необходим ремонт на Lenovo Vibe P1, то тогава можете да се обърнете към нас без капка съмнение. Ние се справяме с всякакви задачи и с различна степен на трудност.

Подмяна на дисплея

Ударили сте апарата, а след това върху екрана са се появили пукнатини? Или случайно е паднал във водата? Ако забележите, че смартфона вече не реагира на докосванията или по стъклото са се появили подозрителни петна, то бързо го донесете при нас и ние ще заменим повредения елемент.

Проблеми със слушалката или микрофона

Понякога звукът става тих, и от високоговорителя се чуват пукания и пращене. В този случай, полезен може да ви бъде сервизния център Mobo.bg, тъй като този проблем ще бъде отстранен в най-кратък срок. Ако не ви чува събеседника, то и тази неизправност лесно можем да я отстраним.

Проблеми със софтуера

Често живота на телефона започва да привършва и се включва и изключва само в определени моменти. Ние без проблем ще разберем на какво се дължи това и ако е необходимо ще инсталираме допълнителни програми.

Подмяна на конектори и бутони

Продължителната употреба на апарата не по най-добрия начин се отразява на състоянието на бутоните и конекторите му. Квалифицираните специалисти ще могат бързо да поправят Lenovo Vibe P1, чрез възстановяване на управлението му и възможността за зареждане.
Служителите на нашия сервиз могат да отстранят повреда с всяка трудност. Скъпото качествено оборудване и висококвалифицираните специалисти ще извършат необходимите ремонти в кратък срок.