Сервиз за Lenovo Vibe Shot Z90

ремонт lenovo vibe shot z90В сервизния център Mobo.bg можете бързо да поправите Lenovo vibe shot. Ние предлагаме услуги на достъпни цени. Всяка извършена диагностика на леново вайб при нас е безплатна. Дори и ако ремонтът не Ви е рентабилен.

Основните повреди на този модел се изразяват в счупеното стъкло на екрана, счупен конектор за захранване, не работи бутона за заключване/включване, не работи високоговорителя и т.н. При повечето от изброените неизправности, ремонтът се извършва в рамките на 1 час. Например, смяната на счупеното стъкло на Lenovo vibe shot е модулно и при предварително запазване на резервната част по телефона, ремонта се извършва за 40 минути.

Гаранцията за извършената дейност е 1 месец.

Подмяна на счупеното стъкло на Lenovo Vibe Shot Z90 – оригинал в рамка

Както във всички съвременни модели, екранът на Lenovo vibe shot е направен по технологията за неразглобяем модул. Тоест, дисплея, тъчскрийна и защитното стъкло са слепени помежду си с помощта на прозрачно лепило.

Подобна спойка образува твърдост, а също така елиминира възможността за попадане на мръсотия и частици под стъклото. В случай на удар, като цяло се поврежда стъклото, а всичко останало работи. В подобни случаи обаче трябва да се смени целия модул. Подмяната на дисплея отнема 40 минути, при наличието на резервния детайл в склада.

Подмяна на задния капак на Lenovo Vibe Shot Z90

Задния капак – това е фино закалено стъкло, по-тънко от 3 мм. То много лесно се чупи, като е достатъчно силно да се удари в средата, където има празнота, или в ъгъла на телефона.

Стъклото на задния капак се подменя в продължение на 40 минути. Основното време за ремонта се губи в премахването на най-малките частици и в случай на повреда на равнината на рамката.

Подмяна на захранващия конектор на Lenovo Vibe Shot Z90

Има три критични неизправности, в резултат на което конектора на Lenovo Vibe Shot се разваля: отделя се корпуса от монтажната част на платката, чупят се пластмасовите елементи, вътре в конектора попадат токопроводящи частици, предизвикващи късо съединение по време на зареждане.

Почти във всички случаи се изисква подмяна на конектора. Ремонтът на конектора за зареждане на Lenovo Vibe Shot е възможен само в случай на неговата цялост. Това обаче с точно може да го каже майсторът, след провеждането на обстойна диагностика. Времето за подмяната на захранващия конектор е 1 час и 20 минути.