Ремонт на LG

Добре дошли на нашата страница, посветена на телефоните от LG. Обръщайки се към нас, Вие получавате бърз и качествен ремонт, който се осъществява в най-кратки срокове и само с използването на оригинални части. По-надолу ние ще Ви представим нашите основни преимущества.

Защо при нужда от ремонт си струва да изберете нас?

Много от клиентите, които са били при нас, са си задавали тови въпрос. Отговорът е прост и прозрачен – ние не можем да Ви посъветваме да изберете този или онзи сервиз, но можем да Ви изброим нашите преимущества, след което Вие сами ще направите сравнение!

Качествен ремонт

На първо място задължително се намира високото качество на ремонта, който изпълняваме.

Това е така, благодарение на оригиналните резервни части, майсторите, които са с огромен опит и съвременното, прецизно оборудване за спояване.

Благодарение на тези условия, обръщайки се към нас, Вие винаги получавате качествен ремонт от високото ниво на сервиза.

Освен това, тази позиция ни позволява, не само да поддържаме високото ниво на лоялните клиенти, но и ни пази от вероятността връщане на телефони, които са в гаранция.

Бързина на ремонта

Ние знаем колко Ви е ценен Вашият телефон и именно заради това ремонтът, който извършваме, е не просто с високо качество, но и се изпълнява в най-кратки срокове. Така при наличие на необходимите части, средната продължителност на ремонта е около 3-4 часа.

Експресна диагностика

Освен това, че ние правим ремонт на LG в максимално кратки срокове, предлагаме и експресна диагностика, благодарение на която диагностиката се извършва от 20 минути до един час, което съществено Ви спестява време.

Тази услуга не се изпълнява за телефони, причина за повредата, на които е попадане на влага, падане и удари – заради техническите нюанси на ремонта.

Разумни цени

Ние спазваме политиката на разумните цени – съгласете се, че ако ремонта на Вашия LG е твърде скъп, Вие просто ще се откажете от него и ще с купите нов телефон или ще се обърнете към друг сервиз. Но има и друга страна – твърде ниските цени не просто могат да бъдат съмнителни за качеството на резервните части, но и невъзможни технически, освен ако не искате да ремонтирате телефона си през ден.

Именно заради това, ние, ръководейки се от политиката на разумните цени, при извършване на ремонта не надценяваме ремонта и слагаме минимално допустимата цена при използването на оригинални части.

Гаранция за работаLG G5 - Apple сервиз

Ние сме толкова сигурни в качеството на изпълнените от нас услуги, че предоставяме гаранция на всички ремонт на всички ремонти със срок до три месеца. Гаранцията е безусловна и се разпространява за всички ремонти, които сме извършили, както и на сменените от нас части!

Основни проблеми на телефона

Счупвания на сензорното стъкло

Тъй като почти всички модели на тази марка са със сензорен екран, който доставя на потребителя хиляди удобства, именно заради това и този проблем е най-често срещания.

Причините за възникването са невнимателното използване на телефона – падания, удари, попадане на влага. Симптомите са прости: при натискане на екрана телефонът не реагира, или реагира, но не така, както например, ако натиснете на съвършено различно място. Ако нещо подобно се случи с Вашия телефон, не се притеснявайте! Такъв ремонт се извършва в течение на 30-60 минути, след което телефона продължава да Ви радва със новото си стъкло и безупречната си работа.

Не работи екрана/няма картина

Освен проблемите със сензора, нашите майстори извършват ремонти и на телефони, които са с неработещ екран. Най-често те не работят заради проблем с платката, която се претрива заради честото отваряне/ затваряне на телефона (когато говорим на слайдери), или заради падания и силни удари.

Смяната на екрана се извършва за по-малко от час, така че ако нещо подобно се случи на Вашето устройство – просто се обърнете към нас и ние ще Ви помогнем.

Други проблеми и счупвания

Правейки ремонти на LG, ние се срещаме и с други проблеми, които обаче не са толкова разпространени. Ето някои от по-популярните – телефонът не се включва, не се зарежда, няма звук или не работи микрофонът, не се натискат копчетата или е счупен входа за зареждане – всичко това ние го ремонтираме в най-кратки срокове.