Сервиз за LG e960 Nexus 4

ремонт lg nexus 4 e960За много от клиентите на сервизния център Mobo.bg, телефоните на LG са „работен кон“. Бизнес без връзка или дори и при най-малките смущения в работата на мобилния телефон – това са сериозни финансови загуби. Един от най-новите телефони, които компанията LG пусна, това е моделът Nexus 4. Ремонтът на този телефон, като правило се крие в хардуерната част.

Нашият сервиз има всичко необходимо, за да изпълни бързо всеки ремонт на nexus 4 и с гаранция за качество. Всяка резервна част, която бъде употребена по време на ремонта – тя е оригинална. Всички части преминават през няколко степени на проверка. Така, че гаранцията за работата е 1 месец.

Подмяна на стъклото и сензора на LG Nexus 4 e960

В LG Nexus 4, както и във всички съвременни телефони, смяната на счупеното стъкло се извършва само заедно с дисплейния модул. Това е структурна особеност на всички топ-модели. Дисплейният модул включва: стъкло с тъчскрийна, дисплей, нова рамка, средната част на корпуса.

Ако някъде видите, че сменят само стъклото с дисплея без рамката, то да знаете, че: това е копие. Копията се отличават с ниска резолюция, матрицата на дисплея се поврежда след няколко месеца експлоатация, неправилно възпроизвежда цветовете върху екрана.

Подмяна на дисплея на LG Nexus 4 e960 – 4400

Дисплеят, както и стъклото, отделно не се сменят. Ако имате счупен дисплей, то значи трябва да се смени целият модул. Тази конструкция е присъща за всички топ-модели на lg, чак до последния флагман в лицето на lg g4.

Ако при вас, дисплея е непокътнат, но по някакви причини не изобразява картина, то в повечето случаи ремонтът на екрана на lg nexus 4 e960 е възможен. При удар често се поврежда конектора на дисплея, откъсвайки се от основния шлейф (при подмяна на модула, шлейфа присъства в комплекта).

Конекторът може да се подменя отделно от дисплея.