Сервиз за LG G Flex

ремонт на lg g flexМощен смартфон с четириядрен процесор на 2.26 GHz. Апаратът е оборудван с 32 GВ вградена памет, 13-мегапикселова камера, акумулаторна батерия с обем 3500 mAh. Устройството е под управлението на Android 4.2.

Колкото по-скъп е телефона, толкова по-внимателен с него трябва да бъде потребителя. Въпреки това, устройството не може да се застрахова от повреди. Понякога е достатъчно нелепото му падане или случайното поливане с чаша чай, за да се наложи ремонт на LG G Flex D958. В такива ситуации на помощ ще дойдем ние – майсторите от компанията Mobo.bg.

Нашите специалисти имат богат опит в областта на поправките на мобилни джаджи. Излязохме на пазара във времената, когато телефонът все още беше средство за комуникация, а не за забавление. През годините на работа, нашите майстори са “съживили” стотици устройства. Поверете ни ремонта на LG G Flex D958 и ще останете доволни!

При ремонта се използват качествени сертифицирани компоненти. Ние си сътрудничим с доставчици на оригинални резервни части на един или друг производител, което гарантира достоен краен резултат.

Времето за ремонта на LG G Flex D958 може да отнеме от няколко минути до няколко дни. Това зависи от степента на сложността и мащаба на щетите. Така, че ако повредата носи комплексен характер, ще се наложи подмяната на множество детайли, което разбира се отнема повече време, отколкото смяната на един елемент от конструкцията.

Повреди на LG G Flex – подмяна на екрана, сензора, стъклото.

Подмяна на екрана на LG G Flex D958

Апаратът е идеален за потребителите, които не са решили, че имат нужда от повече: нов смартфон или таблет. Телефонът е с 6-инчов дисплей, което значително повишава степента на удобство на работата. В края на краищата, днес смартфона е и средство за общуване с приятелите в социалните мрежи, електронна книга и игрова конзола.

Подмяната на екрана на LG G Flex D958 може да се наложи в различни ситуации. Понякога изображението се изкривява, вследствие на контакт на екрана с вода. Понякога повредата се провокира от механични повреди. Каквото и да се случи, свържете се с Mobo.bg и услугата по „подмяна на екрана на LG G Flex D958“ ще се извърши бързо и качествено.

Нашият сервизен център се занимава с ремонти от всякаква сложност. Понякога в ръцете ни попадат „смартфони на час“ и именно за това време се извършва и поправянето. А понякога устройството е толкова повредено, че „реанимацията“ продължава няколко дни. Но ако ремонтът теоретично е възможен, ние ще го направим!

Подмяната на екрана на LG G Flex D958 трае около 50 минути. През това време експертът на сервиза ще извърши безплатна диагностика, ще проведе монтажа на новите детайли и ще попълни гаранционен талон за срок от 3 месеца.

Смяна на сензора на LG G Flex D958

Как да разберем, че има нужда от смяна на сензора на LG G Flex D958? Признакът за това е отказът на смартфона да реагира на действията на потребителя. В този случай може да помогне рестартирането на апарата, но ако това не помогне, заповядайте в Mobo.bg.

Трябва веднага да поясним, че цената на услугата ще се окаже по-висока, отколкото в подобна процедура за някои други модели на LG. И всичко това е защото смяната на сензора на LG G Flex D958 включва поставянето на нов дисплей. Поради модулния монтаж, тъчскрийна и екрана представляват едно цяло. За потребителя това означава, че поради един дефектен детайл ще трябва да плати за 2 нови, но това е конструктивна черта на смартфона.

Смяната на сензора на LG G Flex D958 се намира под гаранция, което е много важно за тази услуга.

Смяна на стъклото на LG G Flex D958

Съгласете се, че не бихте искали да сменяте модула поради дефекти в екрана. Ето защо ние препоръчваме закупуването на защитни аксесоари за смартфона. В този случай, смяната на стъклото на LG G Flex D958 ще бъде отсрочена, тъй като предпазвате устройството от драскотини и пукнатини по екрана.

Компанията Mobo.bgпази добрата репутация и доверието в клиентите. Ето защо ние предлагаме допълнителни бонуси. Например, бързия ремонт се извършва на обикновената цена. Това означава, че експресната смяна на стъклото на LG G Flex D958 ще се извърши по стандартната прайс листа на сервизния център.

Ние обичаме своята работа и към всяка поръчка се отнасяме с максимална отговорност. Mobo.bg – това е компанията, на която може да се вярва за ремонтите от всякаква степен на трудност. И наистина, такава не сложна за нашите майстори процедура, като подмяната на стъклото на LG G Flex D958, със сигурност ще се извърши безупречно и бързо.

Не забравяйте! Каквото и да се случва с вашия LG – ние винаги ще се радваме да помогнем! Просто ни потърсете по един от начините за връзка с нас.

Предимства на нашия сервизен център

  • Абсолютно безплатна диагностика
  • Безплатно посещение на куриер,
  • Експресни ремонти във Ваше присъствие
  • При ремонта се използват оригинални резервни части
  • Нашия опит в ремонтите е над 10 години
  • За цялата работа се дава гаранционен срок до 1 месец

Нашият сервизен център извършва услуги по ремонта на мобилните телефони LG G Flex D958 в продължение на дълго време. Благодарение на това, ние много добре знаем колко важно е за Вас съотношението между качеството на изпълнените от нас услуги, гаранцията и тяхната стойност. Ние направихме всичко възможно, за да гарантираме, че ще се обърнете към нас, Вие получавате най-високо качество на ремонта на ЕлДжи за разумни пари, едномесечна гаранция, както и добро настроение!