Ремонт на LG G2 D802

LG G2 ремонтСписък от предлагани услуги

 • Диагностика на телефона;
 • Подмяна на екрана (модул заедно — стъкло + сензор + дисплей);
 • Смяна на тъчскрийн (модул заедно с — стъкло + сензор + дисплей);
 • Смяна на стъклото на дисплея (модул заедно с — стъкло + сензор + дисплей);
 • Подмяна на гласов високоговорител;
 • Подмяна на полифоничния високоговорител;
 • Смяна на микрофона (цифров);
 • Подмяна на бутона за включване (компонент върху платката);
 • Смяна на бутоните за регулиране силата на звука (компонент върху платката);
 • Смяна на сензора за близост (изключва екрана при разговор);
 • Подмяна на sim-приемника (гнездото за sim-картите);
 • Подмяна на флаш-приемника (конектора за flash картите);
 • Смяна на USB конектора за зарядното устройство;
 • Смяна на конектора за батерията;
 • Възстановяване на токопроводящите писти (USB конектор / захранващ конектор);
 • Смяна на микросхемата за антистатична (ESD) защита;
 • Възстановяване след падане и удар (запояване на компоненти);
 • Възстановяване след попадане на влага (почистване в УЗВ вана);
 • Смяна на софтуер (firmware);
 • Отключване (снемане на кода за заключване на телефона).

LG G2 D802 – много мощен апарат, който напълно оправдава титлата флагман. Смартфона работи под управлението на операционната система Android и е базиран на 4-ядрен процесор с честота 2,3 Ghz! Тук имаме още мощно „желязо“ – капацитивна батерия (капацитетът е 3000 mAh). Всичко това се допълва с отличен дизайн, две камери, едната от които е с 13-мегапикселова матрица и 32 GВ вградена памет.

Другата особеност на смартфона е неговия дизайн. Според най-новите модни тенденции, телефона има достатъчно големи размери, което го прави нещо равносилно на мини-таблет. Отличителен белег е пълната липса на бутони върху предния панел. И това изглежда невероятно стилно и съвременно!

Ако се нуждаете от ремонт на LG G2 D802, изберете надежден център за услуги. Такава мощна машина не може просто да се предостави на аматьори! Важно е изпълнителя да притежава прилична репутация и работилница, оборудвана с най-съвременните съоръжения.

Компанията Mobo.bg не за първа година работи на пазара. Ние ще извършим професионален ремонт на LG G2 D802 в кратки срокове. По време на работата се използват само оригинални части, което повишава надеждността. Ние ценим собствената си репутация и за това винаги работим максимално отговорно и добросъвестно.

Средностатистическия ремонт на LG G2 D802 отнема не повече от час. Има се предвид, че трябва да се изпълни операция по замяната на неизправните детайли.

Ако се налага комплексна работа, то процедурата може да се удължи и за срок до три дни – точно толкова е необходимо на нашите инженери, за да отстранят повредата.

Повреди при LG G2 — подмяна на екрана, сензора, стъклото

Смяна на екрана на LG G2 D802

Смартфонът не без нищо е получил титлата флагман – в действителност той е много препълнен. Колко струва един дисплей! Голям монитор с диагонал на екрана 5.2-инча и резолюция 1080 на 1920 пиксела, 16 милиона цвята, защитно покритие Gorilla Glass, позволяващо да се насладите на качествено изображение. Но това не означава, че никога няма да се стигне до смяна на екрана на LG G2 D802. Понякога в плановете и очакванията на потребителя, могат да се намесят обстоятелства, диктуващи необходимостта от предприемане на едни или други действия. Така например, попадането на вода вътре в устройството може да доведе до нарушаване нормалната работа на матрицата, в следствие на което изображението ще е неясно и в тази връзка само и единствено подмяната на екрана на LG G2 D802 ще реши проблема.

 

В нашия сервиз работят грамотни инженери с голям опит в практическите дейности, които постоянно подобряват базата си от знания и умения. Можете да не се съмнявате, че подмяната на екрана на LG G2 D802 ще бъде изпълнена успешно. Ние вземаме на работа само най-добрите! Можете да ни поверите дори и най-скъпия и съвременен апарат – доказано от дългогодишния ни опит във възстановяването на мобилни джаджи от различни производители.

 

Смяна на сензора на LG G2 D802

На клиентите си предлагаме редица бонуси. Да започнем историята с диагностиката. Процедурата отнема 20 минути, след което ще Ви уведомим за времето по отстраняване на неизправностите и причините за появата им (ако става въпрос за скрити дефекти).

 

Подмененият сензор на LG G2 D802 ще бъде в гаранция 1 месец. Така потвърждаваме резултатите от труда на инженерите на Mobo.bg. Ние сме уверени в професионализма на нашите служители, което в съчетание с качествените компоненти осигурява отличен ремонт и краен резултат.

 

Смяната на сензора на LG G2 D802 отнема около час. При отдаване на апарат за ремонт, трябва да посочите желателното време за ремонта, тоест кога можете да дойдете до офиса за да си вземете изправния вече смартфон. Ако ви е необходима бърза смяна на сензора на LG G2 D802, то и тук можем да се притечем на помощ.

 

Уведомете мениджъра на сервиза за необходимостта от бързо възстановяване на апарата и ние ще направим всичко възможно това да се случи.

 

Особеността на нашия експресен ремонт се състои в това, че клиентите не трябва да плащат допълнително за отзивчивостта на персонала на Mobo.bg. Това означава, че цената на експресните поправки се сформира съгласно традиционната ценова листа.

 

Смяна на стъклото на LG G2 D802

 

Покритието Gorilla Glass 3 прави разглеждания модел почти неуязвим към повреди на екрана. Устройството не се страхува от малки драскотини поради контакт с остри и твърди предмети, така че дори можете да не купувате и допълнителен защитен филм. Но това не означава, че няма никога да се наложи смяна на стъклото на LG G2 D802.

Факт е, че флагмана има модул – детайл, който обединява в себе си тъчскрийн и дисплей. Тоест, разделния монтаж на един от елементите в конструкцията не е възможен – само модулен монтаж. От тук следва, че смяната на стъклото на LG G2 D802 се изпълнява автоматично всеки път при възникване на неизправности с екрана или сензора.

Ние работим за вас и за това непрекъснато подобряваме нивото си на обслужване. Зад стените на сервизния ни център Ви очакват приятелски настроени мениджъри и приемливи цени. Всеки ремонт в Mobo.bg, независимо дали става дума за смяна на стъклото на LG G2 D802 или нещо друго, то ще бъде изпълнено „отлично“!

Не забравяйте! Каквото и да се случи с Вашия LG — ние винаги ще се радваме да Помогнем! Просто ни потърсете по един от начините за връзка с нас.

Ако не откривате нужната Ви повреда на телефона в списъка по-горе, не се притеснявайте — просто се свържете с нас чрез предоставените варианти за връзка и задайте въпроса си — задължително ще Ви отговорим и ще помогнем!

 

Предимства на сервизния център Mobo.bg

 • Абсолютно безплатна диагностика;
 • Безплатно изпращане на куриер;
 • Експресен ремонт във ваше присъствие;
 • При ремонта се използват само оригинални резервни части;
 • Нашият опит в ремонтите е над 10 години;
 • За цялата работа се предоставя гаранция в срок от 1 месец.

 

Сервизният център Mobo.bg извършва услуги по ремонта на мобилни телефони LG G2 D802 в продължение на много време. Благодарение на това, ние добре знаем колко важно за Вас е съотношението между качеството на изпълнените от нас услуги, гаранцията и тяхната цена. Направихме всичко за да можем да гарантираме, че обръщайки се към нас, Вие получавате най-високото качество за ремонта на ЕлДжи на разумни цени, един месец гаранция, както и добро настроение! 🙂