Сервиз за LG Leon

Mobo.bg е професионален сервизен център за смяна на екрани, дисплеи, тъчскриини, сензори и други на всякакви телефони. Тази услуга я извършваме с специализирано оборудване, което гарантира високо качество, ниски цени и най-кратки срокове. Ние винаги имаме в наличност резервни части.

maxresdefault

Смяна на дисплея

Един от най-разпространените проблеми е разбитото стъкло. В случай, че сте изпуснали, ударили или поляли дисплея на телефона си, и той отказва да работи правилно или изобщо не се включва, то неговата смяна е задължитела.

При нас, вие ще получите добра и безплатна диагностика на телефона, за да може нашите специалисти да са максимално правилно осведомени за проблема, и да успеят да го разрешат в най-кратки срокове.

Смяната на дисплея е една от най-често срещаните проблеми, заради която се обръщат към нас. Затова и тази услуга ще се извърши бързо и качествено от нашите майстори.

Ако стъклото се е повредило заради падане или удар, или върху него са се появили драскотини или пукнатини, тогава е дошло времето за смяна на тъчскрийна на устройството.

Смяна на дъчскрийна

Смяната на тъчскийна или на стъклото е непроста операция, затова ви съветваме да се обърнете към нас. В конструкцията на този модел има единен модул на стъклото и дисплея, затова и дисплей с разбито стъкло не може да работи правилно. Първото, което трябва да направите в такава ситуация е да се обърнете към сервизен център. Процедурата е сложна, затова ако има необходимото оборудване, ще се нуждаете от търпение. Целият процес по смяна на екранния блок се свежда до внимателно отваряне на телефона. Когато всичко е премахнато, може да се извърши смяната на стъклото заедно с дисплея. Нужно е много внимателно да се премахне разбитият модул, за да не попаднат в корпуса на телефона части от счупеното стъкло. След внимателно почистване на устройството и местата, за които ще се закрепи новият екранен блок, може да се постави новият тъчсркийн и да се сгоби отново телефона. Цялата операция отнема около час, а използвайки съвременна техника, може да се избегнат проблеми, предизвикани например от попадане на стъкълца, мръсотия или влага в смартфона..

Нашите майстори, могат бързо и качествено да извършат тази работа на достъпна цена. Смяната на стъклото се извършва само с използването на качествени детайли с изключително висок клас. Точно заради това, не трябва да се притеснявате за нищо, особено след като знаете, че за всички услуги даваме гаранция.

Дисплеят е най-чувствителният елемент на всеки смартфон. И уви, устройствата на LG не са изключение. Това правило касае всички, все пак чувствителният сензурен екран реагира на най-незначителните докосвания, което говори за сериозни механични въздействия. Ние в Mobo.bg имаме достатъчно опит и квалификация, за да извършим подобна работа бързо, качествено и на ниски цени.