Сервиз за LG Magna

ремонт lg magnaСмартфоните на LG за щастие рядко се нуждаят от ремонт – тези телефони се отличават със зашеметяваща надеждност, най-високо качество на монтажа и страхотно внимание от страна на производителя към всеки детайл. Въпреки това, понякога собствениците им все пак са изправени пред необходимостта за извършване на ремонт на LG Magna. Това може да се случи поради следните причини:

  • смартфонът е паднал от голяма височина;
  • върху смартфона случайно е паднало нещо тежко;
  • смартфона случайно е попаднал във вода или върху него е разлята течност;
  • възникнала е софтуерна повреда.

Това са само най-честите причини за обръщение към нас, а в действителност те могат да бъдат и други – причината не е толкова важна, а по-важно е доколко оперативната дейност свързана с ремонта на смартфона ще е качествена, умела и чиста. Ако вашият LG Magna не работи, не се зарежда, спрял е да се включва или е „украсен“ с видими дефекти, свържете се с нашия сервизен център. Ще се радваме да ви помогнем, независимо от това, какво се е случило със смартфона. Поемаме и най-сложните случаи и винаги гарантираме отличен резултат!

Особености при ремонта на смартфона LG Magna

Ясно е, че смартфона на съответната марка има своите особености. Ремонтът на LG Magna например просто трябва да се извърши чрез използване само на качествени резервни части. Някои телефони са способни да преживеят поставянето на евтини китайски дисплеи или некачествени непроверени платки, но всички системи на смартфона LG Магна работят твърде сложно за да понесат наличието на некачествени детайли.

Подмяната на една от частите на телефона с фалшива реплика е изпълнена с появата на още по-сериозни проблеми с вашия смартфон и нов ремонт. Необходимо ли  е това? Съмняваме се. Ето защо гарантираме на своите клиенти много високо качество на ремонта, чрез използването само на оригинални резервни части или части, сходни по функционалност и качество. Ние знаем как да поправим Елджи Magna без компромиси!

LG Магна е спрял да вижда СИМ-картата?

Този проблем може да бъде свързан с:

  • софтуерен „бъг“;
  • замърсени контактни площи;
  • счупен четец на sim-карти.

За да се установи причината за проблема и за бързото му отстраняване, нашите специалисти ще извършат щателна диагностика. Ако причината е в хардуерната част, най-вероятно ще се наложи подмяна на слота за сим-картите. Въпреки това, преди да направим окончателни заключения непременно ще извършим визуална и хардуерна проверка на смартфона.

Магна не се включва. Какво да правя?

Доста рядко, но и това все пак се случва – LG Magna не се включва, не се зарежда и като цяло не реагира и не издава признаци на живот. Какъв е проблемът? Тук може дълго да се гадае, защото до този изход на смартфона може да доведе повредата на една дузина части, разположени под корпуса на устройството. Един от най-популярните варианти – повреда на батерията. Литиево-полимерните батерии, монтирани в смартфоните, не се отличават с особена здравина и издръжливост и от време на време се нуждаят от подмяна.

Причината обаче за проблема може да бъде и по-сериозна – например, повреда в системната платка. За да разберем това с абсолютна увереност, трябва да направим диагностика на устройството.

Камерата на Лджи Магна не работи

Предната и задна камери не влияят върху функционалността на смартфона, но тяхната повреда може сериозно да огорчи любителите на фотографите в социалните мрежи. Най-често причината за проблемите с камерите е механична – пукнатини, драскотини, прах и замърсяване с фини частици. Въпреки това, проблемите в софтуерната част също могат да доведат до липсата на автофокус, влошаване в качеството на снимките и така нататък. Обикновено опитният специалист може да разбере какъв е проблема буквално за 5 минути.