Сервиз за LG Optimus G Pro

ремонт lg optimus g proАко сте горд собственик на този модел и в работата на Вашия телефон е възникнал проблем – смело се обърнете към сервизния център Mobo.bg, където в най-кратки срокове на професионално оборудване нашите инженери ще извършат бърз ремонт на LG Optimus G Pro. Обръщайки се към нас, Вие получавате:

  • ремонтни услуги с използване само на оригинални резервни части;
  • извършване на ремонта само по протоколи от производителя в съответствие с всички сервизни норми;
  • гаранция на всички видове работи в срок до 30 дни, в зависимост от вида на ремонта.

Ремонт на стъклото на дисплея на LG Optimus G Pro

В случаите, когато е необходима подмяна на стъклото на LG Optimus G Pro (например, в случаи на падане и други видове механични въздействия) или смяна на дисплея на този модел (ако е повреден и той) се извърша подмяна на стъклото и дисплея в състава на дисплейния модул. Може би някъде ще Ви предложат да заменят стъклото на Optimus G Pro отделно и такова предложение разбира се ще Ви изглежда по-примамливо, но нека ви предупредим.

Поставянето на дисплейния модул е предвидено от производителя и само така може да се гарантира високото качество на работата и продължителната по-нататъшна експлоатация на смартфона. Същото правило действа и за най-новите модели, например при ремонта на lg g4. Замяната на стъклото и дисплея на LG Optimus G Pro за един професионалист е лесно и в условията на сервиза отнема само 40-60 минути при наличие на съответните части.

Ремонт на конектора за зареждане на LG Optimus G Pro

Доста често при повредата на всеки телефон се явява излизане от строя на конектора за зареждане. Това се случва вследствие на неговото износване, защото тази част на телефона я използваме най-често при зареждане и синхронизиране на телефона с компютъра. Симптомите на проблемите са много прости и могат да бъдат изтълкувани и от обикновения потребител: телефона престава да се синхронизира с компютъра. Смяната на конектора за зареждане на LG Optimus G Pro също е проста и ще отнеме само около час от времето Ви – такъв ремонт се извършва пред клиента в деня на обръщението към сервиза.
Тези и много други видове поправки на LG Optimus G Pro се извършват в нашия сервизен център. Всички въпроси за вида и времето на работа можете да зададете на нашите мениджъри по телефона в София. Обадете се или заповядайте на Mobo.bg!