Сервиз за LG Optimus L7

ремонт lg optimus l7 p705Техническите параметри на смартфона могат да бъдат отнесени към средната класа и телефона има стилен правоъгълен корпус. В качеството на операционна система е инсталирана версията Android 4.0. Има капацитивна 1700 mAh батерия, 5-мегапикселова камера и слот за карти с памет с обем до 32 GВ.

Всъщност, мобилният телефон бе анонсиран през февруари миналата година и принадлежи към флагманската линия L. Производителят пусна две версии на модела. Едната беше без NFС. Но тази функция не прави телефона по-малко привлекателен за купуване и експлоатация. А ако се наложи ремонт на LG Optimus L7 P705, то тогава знаете къде да отидете.

Компанията Mobo.bg заема достойно място на пазара на доставчиците на услуги за ремонт на мобилни телефони. Репутацията си успяхме да спечелим през годините лоялна работа и отзиви от благодарни клиенти, които както поръчваха при нас ремонт на LG Optimus L7 P705, така и възстановяване на много други модели от различни производители.

Ние ценим доверието Ви, за това редовно обновяваме сервиза си. Задачата ни е да предоставяме първокласни услуги, така че клиентът да остава доволен. Като се има предвид всичко казано по-горе, лесно може да се предположи, че ремонтът на LG Optimus L7 P705 ще бъде извършен с цялата отговорност и умения, които са присъщи на специалистите ни.

В нашият сервиз се извършва реанимацията и на особено „тежки“ телефони – тези, които са падали във вода или имат сериозни механични повреди. Работата обикновено отнема от два до три дни, но чакането си заслужава, ако разбира се не е достигнат етапа в, който трябва да смените телефона си с нов.

Повреди на  LG Optimus L7 – подмяна на екрана, стъклото на дисплея, сензора.

Подмяна на екрана на LG Optimus L7 P705

Техническите характеристики на апарата от гледна точка на дисплея са както следва: диагонал 4.3 инча, резолюция 480 на 800 пиксела, IPS-матрица, която поддържа 16 милиона нюанса. Лесно е да се разбере, че картината върху екрана винаги радва окото с достатъчна яркост и контраст. Но ако нещо се случи веднъж с безупречното изображение, подмяната на екрана на LG Optimus L7 P705 ще поправи това неудобство.

Смартфонът не разполага с модулна конструкция, което позволява на потребителя да спести от ремонта на тъчскрийна и дисплея, тъй като в края на краищата при апаратите с модулна конструкция, тези елементи се подменят само и единствено заедно, а замяната на екрана на LG Optimus L7 P705 се извършва отделно, което не може да не зарадва собствениците на телефона.

Продължителността на тези ремонти в нашия сервиз се простира в рамките на един час. Ако имате нужда, можем да се заемем с ремонта веднага при получаване. Бързата подмяна на екрана на LG Optimus L7 P705 се оценява според обикновената ценова листа, т.е. без ценови допълнения за оперативността на нашите инженери, извършващи ремонта.

Смяна на сензора на LG Optimus L7 P705

Подобно може да се каже и за поправката на тъчскрийна. Бързият ремонт не изисква допълнително завишаване в цената, тъй като монтажът се извършва без подмяна на екрана, което е възможно поради липсата на модулна структура. Смяната на сензора на LG Optimus L7 P705 може да се наложи при настъпване на едно от следните събития: попадане на течност в смартфона, или той е бил подложен на механични влияния, или сензорът е повреден поради естествено износване.

Каквато и да е причината, предизвикала повредата на тъчскрийна, в Mobo.bg оперативно ще бъде отстранен корена на проблема. Подмяната на сензора на LG Optimus L7 P705 ще се извърши в рамките на един час, ако разбира се не бъдат открити и други повреди в смартфона. В противен случай, ремонтът ще продължи толкова, колкото е необходимо за да се приведе апарата в перфектно състояние.

Смяната на сензора на LG Optimus L7 P705 е съпътствана от безплатна диагностика, която ще покаже какво още се изисква или ще трябва да се ремонтира в най-скоро време.

Смяна на стъклото на LG Optimus L7 P705

Моделът използва стъклото Gorilla Glass. Тези, които знаят какво е това, ще разберат, че екранът е с повишена устойчивост от механични повреди и надрасквания. Това означава, че подмяната на стъклото на LG Optimus L7 P705 не се изисква в много ситуации, в които собствениците на модели, без Gorilla Glass ще бъдат принудени да се обръщат към сервизния център.

Смяната на стъклото на LG Optimus L7 P705, както и всички други видове услуги, предоставяни от Mobo.bg, са с гаранция. Срока на валидността – точно 1 месец от датата на извършване на поправката. Тоест, ако подмяната на стъклото на LG Optimus L7 P705 се извършва на 7 май, то гаранцията върху нея ще продължи до 7 юни.

Потърсете ни за ремонт в нашия сервизен център и със сигурност ще останете доволни от резултата!

Предимствата на нашия сервизен център са:

  • Абсолютно безплатна диагностика;
  • Експресен ремонт във ваше присъствие;
  • Поправката се извършва с оригинални резервни части;
  • Нашия опит в подобни ремонти е над 10 години;
  • За цялата дейност се издава гаранция за срок до 1 месец.

В Mobo.bg извършваме ремонт на LG Optimus L7 P705 от дълго време, благодарение на което добре знаем колко важни са за Вас качествените ремонти, гаранцията и неговата цена. Направили сме всичко, за да изберете именно нас, Вие получавате най-високо качество на ремонта на ЕлДжи на разумни цени, продължителна гаранция и добро настроение! 🙂

Ако вашият P705 се нуждае от поправка или подмяна на стъклото/екрана, просто позвънете в сервиза и любезните ни оператори с радост ще отговорят на всичките Ви запитвания! Очакваме Ви!