Сервиз за Motorola

Mobo.bg се занимава с ремонта и на телефони с марката Motorola. При нас винаги може да донесете своето устройство, когато екранът спре да показва картина, лошо произвежда звук, рестартира се или не се зарежда. С други думи, ние извършваме всякакъв вид ремонти. Ако сте собственик на такова устройство, и на пръв поглед Ви се струва, че окончателно се е развалил,  ще можем да помогнем. Понякога действително, повредите са доста сериозни, но в ръцете на нашите майстори, даже и най-безнадеждните телефони “оживяват”. Така че, когато нещо се повреди, не се притеснявайте, а се обърнете към нас и ние ще Ви предоставим оптимален вариант за неговия ремонт.

В частност, ние сменяме повредени детайли, което се налага доста често. Все пак мобилните устройства са навсякъде със собствениците им и паданията и ударите не са рядкост, а резултатът от това са надрасквания, пукнатини, повреда на корпуса или екрана… Ремонтът на повредените части е почти невъзможен, затова се налага да се сменят. Но също така, смяната на някои части се налага и по други причини, например, контура, който съединява двете половини на телефона със слайдер, след определено време да се износи и да спре да изпълнява своята функция на проводник. Да се ремонтира е неизгодно, тъй като подобен ремонт е нетраен.

Нужно е също да споменем за най-големия враг на телефоните, както и на всяка техника – водата. Всякаква течност или повишената влажност на въздуха. В нашия сервиз, често идват хора, чиито телефони са били във вода (езеро, локва, вана), или са били поляти с някаква напитка или са прогизнали под дъжда. След такива приключения могат да се появят най-различни дефекти, заради въздействието на влагата с вътрешните компоненти. Невъзможно е да се определи какъв ремонт е нужен преди да се извърши диагностика. След като
разгледаме състоянието на компонентите, можем да видим всички места, върху които е почнала да се развива корозията и доколко може да се спре. Понякога е достатъчно просто да се почисти от окисляването, а понякога се налага да се сменят детайли. Основното, което трябва да разбира всеки собственик е, че ремонта на Моторола след попадане във вода трябва да се извърши възможно по-скоро. Тогава и повредените елементи ще са малко и съответно ремонтът ще е по-евтин.

Също така може да се наложи ремонт заради програмни проблеми. Услугите по настройката на програми и софтуери също се предлагат от нас. За никои не е тайна, че ремонтът на Моторола се извършва на много места от различни организации, но не всички могат да гарантират успех на предлаганите услуги. Motorola Moto X Force - Apple сервизНие работим качествено и затова гарантираме, че резултата от работата на нашите майстори ще Ви хареса.

Ако Вие изберете нашият сервизен център в качество на ремонтна, която доверено ще възстанови Вашия телефон, няма да съжалите. Най-доброто съчетание между стойността на услугата, качеството и обслужването – това сме ние. Освен това увереността в професионализма на нашия екип и техния опит са повод за това, че ние издаваме гаранция.

Но и това все още не е всичко – ние отстраняваме всичко без изключения, максимално бързо. Понякога, в другите сервизи за ремонт ще е необходимо седмици, а при нас в течение на деня, рядко за повече от ден. Но повечето ремонти се осъществяват даже по-оперативно отколкото нашите клиенти очакват, и те взимат своите устройства, преди да са си тръгнали. Такава бързина може да се постигне при смяна на корпуса, дисплея, копчетата. Ако във входа на диагностиката се установи, че трябва да се смени само външен фрагмент, а всичко останало работи правилно, то смяната му се извършва за по-малко от час.


Значи, ако Ви е нужен ремонт на смартфона, свързан с смяната с нови детайли, то няма смисъл да отлагате ходенето в сервиз и да се разстройвате всеки път когато гледате на проблемната част на апарата. Елате и поръчайте ремонт – ние ще направим всичко, а за вас ще остане само положително настроение. Не ни вярвате? Елате и се убедете, че по-добри условия няма да получите никъде.