Сервиз за Moto X Force

ремонт на motorola moto x forceРемонт на Motorola Moto X Force с нечуплив екран

Motorola (Lenovo) Moto X Force – смартфон, дисплеят на който е снабден с няколко защитни слоя, които му позволяват да не се чупи дори и при падане върху теракот или бетон. В зависимост от характеристиките и цената, флагманското устройство е с 5.4″ дисплей.

Ремонт на Moto X Force

Безплатната диагностика на счупения апарат ще позволи да се разкрие причината за неговата неправилна работа, а следователно и определянето на ориентировъчната цена и срокове за ремонта. В случай, когато смартфона е единственият работен инструмент на собственика, сервизът ни предоставя безплатно заместителен телефон за провеждане на разговори за целия период на възстановителните дейности.

Малките неизправности, които най-често са причинени от повреди в работата на софтуера се решават от нашите професионалисти във Ваше присъствие само за около 30-40 минути. По-сериозните ремонтни операции се извършват за малко повече време, като това обикновено са 2-3 работни дни, по време на които може да се извърши:

  • Замяна на повредения дисплейн модул, когато върху екрана липсва изображение, въпреки неговата видима цялост, или липсва реакция при докосване;
  • Ремонт на механичните бутони върху корпуса, ако те не разпознават натисканията от първия път и престанат да се натискат с ясно щракване;
  • Поставяне на нов захранващ конектор, ако текущия се клати при осъществяване на връзка, или периодично прекъсва процеса на зареждане на апарата;
  • Подмяна на микрофона или говорителя, когато забележим дефекти при възпроизвеждане или предаване на звука;
  • Ремонт на слота за sim картата или картата с памет, ако устройството не ги разпознава.
  • Възстановяване на софтуера в случай на забравена парола;
  • Възстановяване на смартфона, след попадане на влага във вътрешността на корпуса, което изисква бързо оперативно разглобяване на „натопеното“ устройство. Така, че ако работният Ви график не позволява да дойдете лично при нас в сервиза, то не отлагайте този вид ремонт, а поръчайте платена куриерска доставка.

Гаранция и бонуси от сервиза

Заплащането на изпълнените ремонтни дейности се извършва след предоставяне на готовия апарат на собственика му. В този момент, постоянните клиенти получават своята заслужена отстъпки за услугите на сервиза и защитни аксесоари от нашия магазин.

На проведените ремонтни дейности и монтирани детайли действа гаранционен срок за 30 дни.

Цени на услугите

Цената за ремонта на Мото X Force се променя с времето и зависи от цените на закупените резервни части, необходими за изпълнението на възстановителните дейности на апарата. За повече информация винаги можете да се консултирате с нашите любезни оператори по някои от посочените в сайта методи за връзка.