Сервиз за Motorola Moto X Play

ремонт moto x playMoto X Play – един от няколкото устройства на Motorola, чийто настоящ собственик в лицето на Lenovo е решил официално да достави на българския пазар. Това е модел от най-високо ниво на средния ценови сегмент, с множество топ-технически характеристики и ярки разцветки на задните капаци.

Ремонт на Moto X Play

Работата със счупения Motorola смартфон започва с провеждането на безплатна за клиента техническа диагностика. По нейните резултати стават ясни причините за повредата, цената и времето за ремонта.

За премахване На малки пропуски в работата експертите ни ще се нуждаят от около 30 минути време, но комплексните видове ремонти ще отнемат поне 2-3 работни дни:

  • Подмяната на дисплейния модул се изисква в случай, когато след физическо въздействие откаже да работи сензорния екран, разпознаващ докосванията, или матрицата не показва картина;
  • Подмяна на повредения или разхлабен захранващ конектор за избягване на проблеми със зареждането на устройството;
  • Ремонт на механичните бутони на корпуса за връщане на отзивчивата работа;
  • Ремонт на микрофона или говорителите, ако са забелязани дефекти при възпроизвеждане на звука;
  • Възстановяване на софтуера, когато телефонът не зарежда до работния плот;
  • Възстановяването на Moto след попадане на влага вътре в корпуса изисква оперативност и бързина на доставката на смартфона в сервизния център. При липса на такава възможност, възползвайте се от услугите ни за куриерски услуги в София.

Гаранция и бонуси от сервиза

Ако срокът на ремонта излиза извън рамките на предварително договорения с клиента срок, то при липса на алтернативен смартфон, нашият сервизен център безплатно ще предостави заместителен телефон за времето, необходимо за възстановителните дейности.

Заплащане на предоставените от сервиза услуги се извършват след приключване на ремонта, а постоянните ни клиенти могат да получат 10-15% отстъпка за ремонта и аксесоари, при представяне на индивидуална карта за отстъпки.

На използваните компоненти и проведената работа се дава гаранция в рамките на 30 дни от датата на връщане на апарата на собственика.

Цени за услугите

Стойността за ремонта на Мото X Play зависи от размера на нанесените щети и разходите за закупуване на необходимите за ремонта резервни части. За ориентировъчните цени относно отделните видове дейности можете да се информирате от нашите любезни оператори по някой от посочените в сайта методи.