Сервиз за Microsoft Lumia 550

remont-microsoft-lumia-550Стилният и сравнителн не скъп телефон със сензорно оправление, беше новината на 2015год. Апаратът работи с Windows и има батерия с заряд 2100mAh, и поддържа 4G мрежата. Потребителите могат да оценят и наличието на wi-fi, bluetooth и 4,7 инчовия екран.

Всеки път, когато потребителя се сблъсква с необходимостта от ремонт на мобилното устройство, той винаги изпитва малък стрес. Работата е там, че ние толкова сме свикнали с мобилните телефони, че днес е сложно да си представим, как сме живяли до сега без тях. Но не бързайте да се разстройвате! Ние се отличаваме с нашата оперативност на работа, докато се обърнете и ние ще извършним ремонта, и ще ви върнем устройството.

Освен това, за всички услуги, извършвани от нашите майстори, ние даваме гаранция.

Най-честите повреди

Смяна на екрана

Дисплеят е най-важният функционален елемент от конструкцията на телефона, чрез които се осъществява и комуникацията между собственика и смартфона. Да установите, че има проблем с дисплейният модул е достатъчно лесно – смяна на екрана се изисква, ако качеството на картината е станало видимо по-зле, появили са се неясни зони, пиксели, счупено е стъклото или е спрял да работи сензора.  

За да ремонтирате телефона е нужно своевременно да се обърнете към нас. Нашите майстори, бързо и лесно ще се справят с тази процедура.

Подобен ремонт може да се наложи, ако потребителят е изпуснал телефона си или устройството е било под въздействието на водна стихия. Също така, причина може да е естественото износване – смяната се извършва в следствие на активна експуатация при неблагоприятни външни фактори – студ, топлина, повишена влажност и други.

Смяна на сензора

Сензорните телефони вече са част от ежедневието. Вече предпочитаме нещо просто и съвременно. Но тъчскийна си има своите особености. Смяната не сензора може да стане първостепенна задажа, ако се повреди.

Да разберете, че е време да се обърнете към сервизен център е доста просто. Ако вие сте забелязали, че тъчскийна не реагира на допира на пръстите ви или изпълнява командите със закъснение, то пробвайте да рестартирате устройството. Ако това не е помогнало, значи смяната на сензора е изхода от ситуацията.

Смяна на стъклото

Главна причина, заради която се сменя стъклото с ново е механичните повреди. Сигурно и вие сте били в ситуация, когато телефона се изплъзва от рацете ви и пада на пода. Понякога смяната на стъклото е най-малкият проблем, които може да възникне за да се възстанови работоспособността на устройството в резултат от механични повреди. В по-сериозните случай може да се наложи да се ремнтират много други функционални елементи от конструкцията.

Друга причина, заради която се изпълнява смяната на стъклото е проблем в работата на сензора или проблем в екрана. Тъй като трите елемента влизат в дисплеен модул, монтаж на един от елементите е невъзможен без останалите – своеобразен кръг.

Ако вашето устройство от Майкрософт се счупи, не се притеснявайта! Просто се обърнете към нас и ние ще ви помогнем в най-кратки срокове.

Ако вие не сте намерили вашият проблем в списъка по-горе, не се притеснявайта, обадете се и ние ще ви разкажем повече.

Нашите преимущества:

  • абсолютно безплатна диагностика
  • експресен ремонт
  • при ремонта се използват само оригинални резервни части
  • опитът ни в ремонта е повече от 10години
  • за всички извършени от нас услуги даваме гаранция

Ние в Mobo.bg извършваме ремонт на тези устройства от много време, благодарение на което, ние знаем колко е важно за вас съотношението между качество, гаранция и стоиност на ремонта. Ние сме направили всичко така, че като се обърнете към нас, да получите високо качество на ремонт за разумни пари и добро настроение!