Сервиз за Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 650 счупен - Apple сервизПоредната новина от компанията Microsoft се оказа доста привлекателен модел за многото почитатели на бранда.

Можен четириядрен процесор от последното поколение Snapdragon 212, 5 инчов HD дисплей с големина 1280х720, AMOLED  технология, Gorrila Glass 3, 1 GB операционна памет и поддръжка на карта с памет до 200GB, две камери (задната 2.5 мегапиксела, а основната-8), поддържа стандартн 4G LTEи това не са всички преимущества на бизнес клас модела, със наистина добра цена.

Неслучайно Microsoft Lumia 650 е вече хит в продажбите. Косвен свидетел за популярноста му е увеличаването на обърналите се хора за ремонт към нашия сервиз. Причината е банална: основната целева аудитория са младежите, които не винаги се държат добре със своите устройства и не са внимателни при употребата им.

Резултат от небрежното отношение, даже и към най-надеждния телефон, а бранда Lumia се асоциира, преди всичко с качество, са различните проблеми в телефона, от разбито стъкло до проблеми с захранването на телефна. Сериозни проблеми се срещат доста рядко, и също толкова рядко и регистрираме заводски брак.

Най-чести проблеми

Като правило, към нас се обръщат основно след като телефона е паднал или заради това, че случайно е бил изпуснат във вода.

При падане обикновенно страда дисплея, ако телефона е паднал от високо, може да има и проблеми с вътрешната електронна платка. В последния случай ремонтът може да се каже по-сложен и да отнеме вмест няколко часа – 2-3 дни. В резултат на намокряне на устройството се окисляват кнтактите на електрониката, което води до нестабилна работа на апарата. Ако смартфона е пролят в много течност, може да се предизвиква изключване и телефона да се окаже напълно неработоспособен, а за ремонтът му ще трябва пълна диагностика и изцяло да Microsoft Lumia 650 - Apple сервизсе разглоби.

Проблеми, като повреда на микрофона, динамиката на устройството се извършва достатъчно оперативно и понякога в присъствие на клиента.

Все по-често се обръщат към нас заради проблем с софтуера. Използваната OC Windows 10 Mobile и практически неограничения достъп до интернет, позволява на потребителите да свалят и инсталират различни програми, което е и причината за проблемите.

Въпреки че, Microsoft Lumia 650 е известен като един от надеждните апарати, от неочаквани повреди никои не е застрахован. И ние добре разбираме огорчението на собствениците на този телефон, като им гарантираме качествен и оперативен ремонт на проблеми от всякакъв вид. Наличните съвременни апарати за диагностика, опитът и знанията на нашите майстори, които се занимават със всички нюанси на апаратите и техните програмни съставки, което ни пзволява да изпълним всякаква работа по тези телефони само за няколко часа. Наличието на собствен склад и директните доставки на части подпомагат формирането на добра ценова политика.