Разкодиране на телефони LG

Разкодиране на LGКога възниква нужда от отключване

Независимо кой модел на компанията LG сте предпочели да ползвате, има вариант той да е кодиран, ако сте го поръчали онлайн или ако сте го закупили от друга държава. Съществува само един легален начин за отключване на телефони и той е на базата на кода на оператора и IMEI номера на апарата.

Тук всичко се усложнява, защото става въпрос за специален алгоритъм, с който се генерира отключващ код, който трябва да се въведе през устройството от специално меню. Това упражнение се практикува само от професионалисти, каквито ще намерите в Mobo.bg.

С нужната специализирана техника и висококвалифициран екип от специалисти, ние можем да ви помогнем за отключване, както и за всеки възникнал софтуерен или хардуерен проблем.

Професионален подход

Всеки е изпадал в ситуация, в която не може да използва телефона си поради това, че той е вързан към един мобилен оператор. Впоследствие решавате, че искате да станете клиент на друг оператор, но изненада – устройството не го позволява. В такъв случай се прибягва до най-търсената услуга в сервиза – разкодиране или т.нар. фабрично отключване, става по IMEI и то лесно, бързо и сигурно.

Сред най-често срещаните операции, които извършваме за клиентите, са:

  • Разкодиране;
  • Смяна на софтуер;  
  • Въвеждане на БГ меню;
  • Синхронизация на приложения;
  • Снемане на информация.

Какво представлява услугата

Когато го извършват специалисти с нужната техника, опит и познания, за да разкодирате телефона си LG, е необходимо единствено да ни изпратите IMEI номера под батерията или наберете *#06#.

Ние ще ви изпратим цифрите за разкодиране на имейл, заедно с варианти за използването му. Услугата не изисква да идвате до офиса, а се извършва дистанционно в рамките на 1-2 дни, без да рискувате загуба на данни.

За да е успешен процесът трябва да сте сигурни, че устройството ще приеме кода и че вече не е било блокирано заради неколкократно въвеждане на грешни комбинации. Потърсете ни, за да окажем нужната помощ.

Доверете се на експертите – Вашият Mobo.bg.