Разкодиране на Nokia

Разкодиране на NokiaОпасно ли е да се извършва

Не, защото е рутинна процедура, след която може да използвате устройството без ограничение и с всякакви СИМ карти. То се налага, защото кодираните апарати работят единствено с доставчика на мобилни услуги, от когото сте ги купили.

Ако се обърнете за помощ към нас, ние ще променим кода, с който е заключен телефона, и ще поставим нов. Разкодирането далеч не е опасна процедура и се практикува масово.

Много от мобилните оператори заключват закупените от тях телефони, за да ви „вържат“ към фирмата, така че щом смените оператора си, се налага да се обърнете към специализиран сервиз като Mobo.bg. Нашите квалифицирани специалисти бързо ще решат този проблем, без повече да се притеснявате и да губите време.

Един път отключен, апаратът е фабрично освободен и става мултифункционален по отношение на СИМ картите. Не се променя оригиналният му софтуер и няма намеса във фабричните му настройки и процеса на обновяване.

Какво трябва да знаете предварително

За да разкодираме устройството, се нуждаем от информация за модела, държавата и към кого е кодиран. Цялата операция не изисква от вас да носите телефона на място в сервиза. Може да се извърши  дистанционно, като ни изпратите само IMEI номера.

От своя страна, ние ще върнем код за отключване, както и инструкции за използване. След като разкодираме вашата Nokia,  може да я използвате свободно към всеки оператор с всяка СИМ карта.

Чрез безплатна диагностика ще установим какво е състоянието на мобилния апарат. Бъдете сигурни, че ще получите най-доброто при насработим само с оригинални резервни части и даваме гаранция за всеки извършен ремонт.

Ако не знаете как да се справите с този проблем потърсете ни.

Доверете се на експертите – Вашият Mobo.bg.