Ремонт на телефони Vertu

Поправка на VertuЕвентуални повреди на телефоните

Vertu е марка, която няма нужда от голямо описание. Скъпи и нестандартни, впечатляват с външен вид, но това далеч не означава гаранция против повреди.

Новите технологии и тенденции налагат идеята за все по-големи и тънки корпуси на телефоните. Това е една от предпоставките за по-лесно увреждане на устройството, защото понякога само едно движение е достатъчно да обърка всичко.
Вследствие на неправилна експлоатация е възможно да се стигне до ремонт на:

  • Дисплей, стъкло или тъчскрийн;
  • Микрофон, високоговорител или смяна на батерия;
  • Аудио букса, камера и home бутон;
  • Дънна платка и букса за зареждане;
  • Смяна на WiFi модула или бутоните за регулиране на звука.

Често ли смартфоните на Vertu имат дефекти

Дори устройства с отлични спецификации и надеждност като тях се нуждаят от ремонт и качествен сервиз, а това изисква професионален подход. За да се извърши поправката им са необходими задълбочени познания за монтаж и експлоатация на апарата.

В Mobo.bg ще получите всичко това, плюс безплатна диагностика и гаранция за извършения ремонт. В сервиза работят опитни специалисти, които знаят как да се справят с всеки възникнал проблем от хардуерна или софтуерна гледна точка.

Ако сте собственик на телефон с тази марка, помнете, че всичко е различно. Това не изключва опасността от изтърване, захабяване на външния вид или износване на частите. Всичко това може да бъде фиксирано при нас.

Какви проблеми можем да отстраним

Освен „опаковката“ на това луксозно бижу, ще върнем и предишната функционалност на мобилното устройство. При необходимост, извършваме:

  • Подмяна на говорители, платки или микрофони;
  • Повреден дисплей – пукнат, счупен или с изгорели пиксели;
  • Изхабяване на външни елементи като кожа или инкрустирани камъни.

При нас винаги има на склад оригинални резервни части за подмяна на елементи. Работим в кратки срокове и на достъпни цени, а за да разрешим конкретна повреда трябва само да се свържете с нас на посочените контакти.

Доверете се на експертите – Вашият Mobo.bg.