Сервиз за Samsung Galaxy A3

При интензивно използване на този телефон, той нерядко се разваля.Срещат се различни видове проблеми: разбито стъкло, счупен заден панел, батерията държи много малко или се е издул. Всичко изброено се оправя много бързо. А работата при нас се извършва само с професионални инструменти, използвайки техническите инструкции на производителя.

Стойност на ремонтаSamsung Galaxy A3 - Apple сервиз

Оценка на ремонтните работи на телефона се прави в присъствието на клиента, при това цената включва в себе си резервни части, работа по установяването и услугите нужни за отстраняването на проблема. Освен това ние даваме и гаранция до три месеца.

Ремонт на тъчскрийна или дисплея

Тъчскрийна се разваля доста често. Той може да пострада дори и от навалицата в градския транспорт. Като в резултат той спира да реагира на натиск или прави това с грешки. При липса на други повреди, смяната на дисплейния модул отнема не повече от един час.

Смяна на стъклото

Големият екран с размер 4,5” лесно се поврежда, ако по време на експлоатация се обръщате към него небрежно. Падането от високо на твърд под води до драскотини по стъклото.

Смяната на стъклото с единен модул, включващ в себе сисензор, дисплей и копче. Даже този ремонт е по-евтин от покупката на нов телефон, а и отнема около 40 минути.

Ремонт на копчето за включване

При използване се срещат няколко проблема с копчето. С времето механизма се износва и е нужно да се смени целия детайл. Същото се отнася и при механична повреда. Но ако в корпуса е попаднала вода и контактите са се окислили, то може да помогне обработка с ултразвук в специална вана. При желание на клиента може да се смени детайла, но от това ще зависи и стойността на ремонта.

Ремонт на жака за зареждане

Колкото по-активен е собственикът и използва всички функции на телефона, толкова по-често му се налага да го зарежда. От това жакът Samsung galaxy A3 ремонт - Apple сервизбързо се разваля и се налага да се смени.

За да се извърши тази процедура е нужно да се отвори корпуса на телефона изцяло, след което отново да се затвори, което влиза в стойността на ремонта. Но за този ремонт е нужно малко повече време. Ако контактите са окислени и няма физически повреди, то те могат да се възстановят и контактът да се възвърне.

Смяна на задния, стъклен корпус

За този модел смартфон са важни не само функциите, но и външният вид. Затова и когато се появят пукнатини или силно протриване на задния корпус, той може да се смени. За това е нужно да го занесете при майстор и той ще го смени за 20-30 минути.

Смяна на батерията

След година използване, а понякога и по-рано, батерията е нужно да се смени. Даже напълно зареден, той държи много малко време, а може да се издуе и повреди и задния панел. По-добре изгубете 30-на минути и получете работещ телефон.